2 augustus 2018

VAKINFORMATIE OVER HOUT, ALUMINIUM EN PVC

COLLEGA'S AANMELDEN ONLINE VERSIE BEKIJKEN

120pxVlaamse schrijnwerkers schatten conjunctuur positief in
Uit het jaarverslag van Bouwunie blijkt dat meer dan 80% van de Vlaamse bouwondernemers tevreden is met het huidige economische klimaat en de eigen bedrijfssituatie. Het werkvolume ligt hoog en de orderboekjes zijn goed gevuld, maar goed personeel vinden blijft moeilijk. Zo ook voor de zaakvoerders van Boven Yvo die een oplossing bedachten om het eventuele gebrek aan kennis en motivatie weg te werken. We sporen u ten slotte nogmaals aan zeker deel te nemen aan onze Schrijnwerk Awards!
Veel leesplezier!
Kenneth Baert
Bladmanager

ZO GARANDEERT BOVEN YVO KWALITEIT

Boven Yvo is een familiezaak in Beveren die al meer dan veertig jaar actief is in het vervaardigen van aluminium ramen en deuren. Bij Boven Yvo staan stipte afspraken, een volledige uitvoering in eigen beheer en kwaliteit centraal, alsook het persoonlijke contact met de klant.
Volledig artikel lezen

SCHRIJF U SNEL IN VOOR DE SCHRIJNWERK AWARDS!

Elk jaar dingen zo'n vijftig bedrijven (schrijnwerkers, interieurbouwers, ramenconstructeurs, gevelbouwers, parketplaatsers, scholen...) mee naar een prestigieuze Schrijnwerk Award.
Volledig artikel lezen

TITAN VENT SECURE: VEILIG VENTILEREN OOK MET EEN DRUK OP DE KNOP

160pxDeze beveiligde kierventilatie voor draai-kiepramen van hout, hout-aluminium en kunststof garandeert een doorlopende luchtverversing. Het sterkste punt van TITAN vent secure is de vrij schaalbare inbraakbeveiliging tot RC3 in de sluitstand en tot RC2 in de ventilatiestand.
Lees meer

ZES REDENEN OM UW WERKVLOER ONLINE AAN TE STUREN

In de werkplaats van een schrijnwerkerij komen drie elementen samen: mensen, middelen en de flow. In veel werkplaatsen worden werkbestanden rechtstreeks naar de machines gestuurd en krijgen werknemers hun opdrachten op papier om hiermee aan de slag te gaan.
Lees meer

AUTOMATISCHE DEUREN DESATEC

Desatec opent de deur naar de juiste geautomatiseerde toegang tot uw bedrijf, om uw klanten met open armen te kunnen ontvangen. Voor welkome klanten houdt u graag de deur open en wie met lege handen binnenkomt, gaat bij u gegarandeerd met de armen vol weer buiten.
Lees meer

LANCERING NIEUW LOGO VOOR STANLEY BLACK & DECKER BENELUX

Met de lancering van de twee nieuwe logo's wil SBD een duidelijk onderscheid maken tussen de erkende (online) dealers en niet-erkende handelaren.
Lees meer

WAAROM ER OPTIMISME HEERST BIJ VLAAMSE BOUWONDERNEMERS

Uit het jaarverslag van Bouwunie blijkt dat meer dan 80% van de Vlaamse bouwondernemers tevreden is met het huidige economische klimaat en de eigen bedrijfssituatie.
Lees meer

DIT ZIJN DE VOORDELEN VAN DE COLLECTIEVE SLUITING VAN BOUWBEDRIJVEN

Uit een enquĂȘte van Bouwunie blijkt dat 88% van de bouwbedrijven met personeel een jaarlijkse collectieve sluiting heeft. In juli trekt de bouwsector traditiegetrouw dan ook collectief op vakantie. Dit jaar gebeurt dat in vier golven.
Lees meer

TECHNISCHE UITDAGINGEN VAN GLAS

Glas wordt nogal eens onderschat. Vaak wordt het als vanzelfsprekend gezien op het vlak van technische functies, maar hightech beglazing op wolkenkrabbers - zoals de Burj Khalifa in Dubai - toont aan hoe belangrijk het is voor de prestaties van het gebouw.
Lees meer

RENSON EN OPENMOTICS SLAAN DE HANDEN IN ELKAAR

Gents specialist in gebouwautomatisatie OpenMotics maakt sinds kort officieel deel uit van Renson, gespecialiseerd in ventilatie, zonwering en 'outdoor living' uit Waregem.
Lees meer

http://schrijnwerk.pmg.be

Deze mail werd verzonden naar #KORTEMAIL#


uitschrijven - adverteren - nieuws melden - nieuwsbrief delen

Vlaamse schrijnwerkers schatten conjunctuur positief in

Dit Online Magazine is een uitgave van Professional Media Group,
Torhoutsesteenweg 226, 2-6, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be