17 augustus 2018

VAKINFORMATIE OVER HOUT, ALUMINIUM EN PVC

COLLEGA'S AANMELDEN ONLINE VERSIE BEKIJKEN

120pxUw project kan u een Schrijnwerk Award opleveren!
De laatste weken waarin schrijnwerkers met trots hun projecten kunnen indienen om dit jaar mee te dingen voor een prestigieuze Schrijnwerk Award zijn ingegaan. Nog niet deelgenomen? Schrijf u dan zo snel mogelijk in voor 1 september! In dit Online Magazine bieden we u daarnaast ook een unieke inkijk bij Thielemans & Co, doen we een stand van zaken over de impact van de voorbije hittegolven op onze sector en nog veel meer.
Kenneth Baert
Bladmanager

NIETS ONMOGELIJK MET INTERIEURBOUW

Tegenwoordig kan het interieur volledig naar eigen wens en smaak vervaardigd worden. Dat geldt niet alleen op het gebied van kleur, maar ook van vorm, materiaal, textuur enz.
Volledig artikel lezen

SCHRIJF U IN VOOR DE SCHRIJNWERK AWARDS!

Elk jaar dingen zo'n vijftig bedrijven (schrijnwerkers, interieurbouwers, ramenconstructeurs, gevelbouwers, parketplaatsers, scholen...) mee naar een prestigieuze Schrijnwerk Award.
Volledig artikel lezen

ZO WERPT AUTOMATISERING ZIJN VRUCHTEN AF

Thielemans & Co zet onder het beleid van zaakvoerder Kristof van Doorslaer al jaar en dag volop in op de mogelijkheden van innovatieve CNC-oplossingen. Die gerichte focus zorgde er onder andere voor dat het bedrijf een versnelling hoger kon schakelen.
Volledig artikel lezen

VEKA, KLASSE A PROFIELEN

160pxAl meer dan 40 jaar levert VEKA wereldwijd kwaliteitsprofielen voor ramen en deuren. VEKA produceert klasse A profielen in kleuren die perfect beantwoorden aan de meest moderne trends en vereisten.
Lees meer

WIN EEN SHOP DESIGN AWARD!

Heeft u geïnvesteerd in een nieuwe of vernieuwde winkel, aarzel dan niet en laat dit project beoordelen door een onafhankelijke jury met gerenommeerde retail- en interieurspecialisten.
Volledig artikel lezen

GRATIS ABONNEMENT OP NIEUW VAKBLAD FLOORTECH

De eerste editie van FloorTech is een feit! Floortech is hét nieuwe vakblad voor plaatsers van vloerbekleding. Via een evenwichtige mix van actualiteit, nieuwe producten, vaktechnische dossiers, inspirerende cases, boeiende interviews met collega-plaatsers en prikkelende visiegesprekken houdt Floortech u uitgebreid op de hoogte van harde vloeren, zachte vloerbekleding en parket.
Lees meer

THE LINK: PROTOTYPE VAN HET KANTOOR VAN DE TOEKOMST

In Antwerpen wordt momenteel gebouwd aan The Link. Het complex werd ontworpen door Jaspers-Eyers en Architectuurbureau abv+. De totale oppervlakte bedraagt 26.000 m2 en is dankzij het E-peil van 40 vrijwel energieneutraal.
Lees meer

AANHOUDENDE HITTE EN DROOGTE BEMOEILIJKEN AANZIENLIJK BOUWACTIVITEITEN

Opeenvolgende hittegolven en aanhoudende droogte bemoeilijken na het bouwverlof de opstart van bouwactiviteiten. Dat blijkt uit een recente rondvraag van de Vlaamse Confederatie Bouw onder haar leden.
Lees meer

DATUM R+T 2021 BEKEND

R+T 2021, de internationale beurs over rolluiken, deuren/poorten en zonweringssystemen, vindt in 2021 plaats van 23 tot 27 februari in Stuttgart. “R+T 2018 was een succes", vertelt Sebastian Schmid van R+T.
Lees meer

http://schrijnwerk.pmg.be

Deze mail werd verzonden naar #KORTEMAIL#


uitschrijven - adverteren - nieuws melden - nieuwsbrief delen

Uw project kan u een Schrijnwerk Award opleveren!

Dit Online Magazine is een uitgave van Professional Media Group,
Torhoutsesteenweg 226, 2-6, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be