21 augustus 2018

VAKINFORMATIE OVER HOUT, ALUMINIUM EN PVC

COLLEGA'S AANMELDEN ONLINE VERSIE BEKIJKEN

120pxSchaaf uw kennis over aluminium gevelsystemen bij

Het hoeft geen betoog dat innovatie een belangrijk gegeven is. De Federatie Aluminium Constructeurs neemt dit ter harte en organiseert een thema-avond rond innovatieve gevels. Inschrijven is de boodschap!
Daarnaast doen we nog een oproep om deel te nemen aan onze
Schrijnwerk Awards. Laat dit niet liggen, want de deadline nadert snel! U kunt zich nog tot 1 september inschrijven!

Kenneth Baert
Bladmanager

THEMA-AVOND INNOVATIEVE GEVELS

De Federatie Aluminium Constructeurs (F.A.C.) organiseert op 4 september een nieuwe thema-avond. Deze editie zal gaan over innovatieve gevels.
Tijdens de avond vinden diverse presentaties plaats, die gaan van een toekomstgerichte visie tot concrete toepassingen.

Lees meer

SCHRIJF U NOG SNEL IN VOOR DE SCHRIJNWERK AWARDS

Elk jaar dingen zo'n vijftig bedrijven (schrijnwerkers, interieurbouwers, ramenconstructeurs, gevelbouwers, parketplaatsers, scholen...) mee naar een prestigieuze Schrijnwerk Award.
Volledig artikel lezen

WIN EEN SHOP DESIGN AWARD!

Heeft u geïnvesteerd in een nieuwe of vernieuwde winkel, aarzel dan niet en laat dit project beoordelen door een onafhankelijke jury met gerenommeerde retail- en interieurspecialisten.
Volledig artikel lezen

ZO WERPT AUTOMATISERING ZIJN VRUCHTEN AF

Thielemans & Co zet onder het beleid van zaakvoerder Kristof van Doorslaer al jaar en dag volop in op de mogelijkheden van innovatieve CNC-oplossingen. Die gerichte focus zorgde er onder andere voor dat het bedrijf een versnelling hoger kon schakelen en zich, naast het particuliere klantenbestand, nu ook onder de naam van Thielemans Pro tot de schrijnwerker als professionele klant kan richten.
Volledig artikel lezen

GRATIS ABONNEMENT OP NIEUW VAKBLAD FLOORTECH

De eerste editie van FloorTech is een feit! Floortech is hét nieuwe vakblad voor plaatsers van vloerbekleding. Via een evenwichtige mix van actualiteit, nieuwe producten, vaktechnische dossiers, inspirerende cases, boeiende interviews met collega-plaatsers en prikkelende visiegesprekken houdt Floortech u uitgebreid op de hoogte van harde vloeren, zachte vloerbekleding en parket.
Lees meer

BOUWVERGUNNINGEN STEEDS MEER ZAAK VAN PROFESSIONALS

Terwijl in 2000 nog 52% van de afgeleverde bouwvergunningen bestemd was voor particulieren, is dit in 2016 verminderd tot 30%. De vergunningen voor overheden zijn toegenomen maar blijven in aandeel beperkt.
Lees meer

MAPE VIERT 70E VERJAARDAG

Mape viert zijn 70e verjaardag. De Belgische keukenbouwer grijpt deze mijlpaal aan om zijn showroom in Knesselare te vernieuwen. Daarbij werden - noblesse oblige - de beste materialen in verwerkt, zoals gelakte fronten, massief eiken tafels of statuarietto marmerMape kan rekenen op een team van 50 ervaren technici en een modern machinepark om succesvol de Belgische markt van keukenbouwers te leiden.
Lees meer

http://schrijnwerk.pmg.be

Deze mail werd verzonden naar #KORTEMAIL#


uitschrijven - adverteren - nieuws melden - nieuwsbrief delen
Schaaf uw kennis over aluminium gevelsystemen bij

Dit Online Magazine is een uitgave van Professional Media Group,
Torhoutsesteenweg 226, 2-6, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be