12 september 2018

VAKINFORMATIE OVER HOUT, ALUMINIUM EN PVC

COLLEGA'S AANMELDEN ONLINE VERSIE BEKIJKEN

120pxWaarom mag luchtdichtheid bij houtskeletbouw geen bijzaak zijn?

Houtskeletbouw is de bouwmethode bij uitstek waarbij een gedetailleerd ontwerp doorslaggevend voor de rentabiliteit van een project kan zijn. Vochthuishouding is typisch zo'n aandachtspunt waarbij een correcte voorbereiding een wereld van verschil kan maken. Wie wacht tot het volledige houtskelet er staat, zal de grootste moeite hebben achteraf nog alles perfect luchtdicht te krijgen. U leert er in dit Online Magazine alles over. Daarnaast trakteren wij u op automatische oplossingen voor het boren en zetten van beslag met CNC-machines, de aankondiging van Prowood 2018, de uitreiking van de Decoratie Awards 2018

Kenneth Baert
Bladmanager

HOE AUTOMATISCH BOREN EN BESLAG ZETTEN MET CNC-MACHINES?

Het uitvoeren van boringen en het zetten van beslagelementen op panelen verloopt in een modern atelier meer en meer automatisch. Zeker bij grotere interieurbouw­bedrijven duiken tegenwoordig machines op die deze operaties snel, zeszijdig en hyperflexibel kunnen uitvoeren.
Volledig artikel lezen

WAAROM LUCHTDICHTHEID BIJ HOUTSKELETBOUW GEEN BIJZAAK MAG ZIJN

Om tot een energiebesparend geheel te komen en structurele bouwschade te vermijden, dienen buitenschrijnwerkers aandacht te schenken aan het correct plaatsen van luchtschermen, damp­remmende folies, winddichte tapes ... Helaas liggen theorie en praktijk soms ver uit elkaar, met alle gevolgen van dien.
Volledig artikel lezen

LECOT SPONSOR VAN DE SCHRIJNWERK AWARDS 2018

Ook Lecot is sponsor geworden van de Schrijnwerk Awards 2018, het event dat het vakmanschap van de Belgische schrijnwerksector in de kijker zet. Lecot pronkt nu samen met Rectavit, Ostermann, Leitz, Kawneer en Vlecad op alle communicatie aangaande de Schrijnwerk Awards 2018.
Lees meer

OP WEG NAAR DE SLIMME FABRIEK

In de vorige edities van “Schrijnwerk" hebben we het gehad over de kenmerken, de principes en de voordelen van een online aansturing van de werkvloer. Hier gaan we in op de verdere digitalisering van het productieproces in de schrijnwerkerij.
Lees meer

SPAAR PUNTEN MET VELUX CLUB

160pxPlaats VELUX dakvensters en rolluiken en trakteer uzelf! Met VELUX Club, als professionele plaatser, kan u vanaf nu punten sparen voor elk VELUX dakvenster, platdakvenster en rolluik dat u plaatst.
Lees meer

SHINEON™ HELPT SCHRIJNWERKERS AAN NIEUWE KLANTEN EN EXTRA INKOMSTEN

160pxVensterglas wordt dagelijks blootgesteld aan weers- en milieu-invloeden, wat corrosie en vervuiling van het vensterglas veroorzaakt. Vaak is het vervelend of moeilijk om die vervuiling weg te krijgen, zeker op moeilijk te bereiken hoogtes.
Volledig artikel lezen

KIES EEN VOLKSWAGEN CRAFTER OP UW MAAT

Met een maximaal toegelaten massa tot 5,5 ton, een grotere laadruimte tot 18,4 m³ en een ongeziene waaier aan aandrijfmotoren en varianten biedt de nieuwe Crafter klantgerichte functionaliteit en oplossingen voor dagelijkse transportopdrachten in alle bedrijfstakken.
Volledig artikel lezen

11 OKTOBER: UITREIKING DECORATIE AWARDS

Op donderdagavond 11 oktober is het weer zover! Het vakblad Decoratie zet met de uitreiking van de Decoratie Awards opnieuw het kruim van de Belgische schilder- en decoratiesector in de kijker.
Lees meer

DIGITALISERING CENTRAAL OP BAU 2019

160pxVan 14 tot 19 januari 2019 vindt de grootste BAU-beurs ooit plaats in München. Dankzij de toevoeging van twee nieuwe hallen telt de beurs nu achttien hallen en stijgt de capaciteit van de Messe München naar 200.
Volledig artikel lezen

PROWOOD 2018 KOMT ERAAN

Prowood 2018 lijkt nu al een kroniek te worden van een succeseditie. In vergelijking met de vorige editie van hét trefpunt voor de houtverwerkende nijverheid en aanverwante sectoren in België zullen er meer exposanten aanwezig zijn, dit op een grotere beursoppervlakte.
Lees meer

25E GLASSTEC WORDT FEESTEDITIE

Glasstec heeft iets te vieren. De Europese vakbeurs voor de glasindustrie viert dit jaar zijn 25e editie. De vakbeurs zal ook deze editie opnieuw het epicentrum voor glas zijn.
Lees meer

http://schrijnwerk.pmg.be

Deze mail werd verzonden naar #KORTEMAIL#


uitschrijven - adverteren - nieuws melden - nieuwsbrief delen

Waarom mag luchtdichtheid bij houtskeletbouw geen bijzaak zijn?

Dit Online Magazine is een uitgave van Professional Media Group,
Torhoutsesteenweg 226, 2-6, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be