26 september 2018

VAKINFORMATIE OVER HOUT, ALUMINIUM EN PVC

COLLEGA'S AANMELDEN ONLINE VERSIE BEKIJKEN

120pxWaarom Prowood 2018 een absolute must is
De driejaarlijkse vakbeurs Prowood is dé gelegenheid voor schrijnwerkers om zich uitgebreid te laten informeren over het huidige marktaanbod. Ook Prowood 2018 presenteert zich alvast veelbelovend met uitstekende cijfers en een grotere nettostandoppervlakte. Waarom dat precies zo is, wordt u nader toegelicht door de leden van de adviesraad.
Alvast veel leesplezier!

Kenneth Baert
Bladmanager

RECORDCIJFERS EN -OPPERVLAKTE VOOR PROWOOD 2018

Prowood 2018 lijkt nu al een kroniek te worden van een succeseditie. In vergelijking met de vorige editie van hét trefpunt voor de houtverwerkende nijverheid en aanverwante sectoren in België zullen er meer exposanten aanwezig zijn, dit op een grotere beursoppervlakte.
Volledig artikel lezen

ADVIESRAAD PROWOOD: “BELEVING OP DE BEURS BLIJFT PRIORITAIR"

De driejaarlijkse beurs Prowood is altijd een must geweest voor de houtverwerkende sector. De leden van de adviesraad van Prowood 2018 lichten u graag toe waarom dit zo is.
Volledig artikel lezen

UITREIKING DECORATIE AWARDS OP 11 OKTOBER

Op donderdagavond 11 oktober is het weer zover! Het vakblad Decoratie zet met de uitreiking van de Decoratie Awards opnieuw het kruim van de Belgische schilders- en decoratiesector in de kijker.
Lees meer

OPERATIONEEL CONTROLE HEBBEN, HOE DOE JE DAT?

Een goede controle hebben en houden over het operationele proces binnen je schrijnwerkerij is cruciaal voor efficiëntie, leverbetrouwbaarheid en uiteindelijke klanttevredenheid.
Lees meer

F.A.C. EN VEROZO ORGANISEERDEN THEMA-AVOND

De F.A.C. heeft, in samenwerking met Verozo, een thema-avond georganiseerd over innovatieve gevels. Meer dan 110 belangstellenden waren aanwezig. Een panel van vier sprekers hadden het over de vernieuwingen en uitdagingen van de 'gevel van de toekomst'.
Lees meer

ALBINTRA ZET ZIJN NIEUWE TOONZAAL IN DE KIJKER

160pxBijna drie jaar nadat Albintra in Broechem zijn nieuwe kantoren in gebruik nam, is ook de toonzaal klaar. Vanaf deze nazomer ontvangt de invoerder-verdeler van bouwspecialiteiten er zijn dealers en andere belangstellenden.
Volledig artikel lezen

NIEUWE GENERATIE ZONNESCHERMEN IN GEEXTRUDEERD ALUMINIUM

160pxOrienta Rollstore is een systeem waarbij uw klanten niet meer hoeven te kiezen tussen het rolluik en de BSO. Het combineert de kwaliteiten van twee systemen. Voor de vervaardiging van dit systeem worden de Beck+Heun box en het dek met beweegbare bladen in geëxtrudeerd aluminium gebruikt.
Lees meer

DE TOPAANBIEDINGEN VAN CBA OP PROWOOD

160pxMet de technische CAD/CAM-software van CBA boekt u een aanzienlijke tijdwinst bij het tekenen en de productie van trappen, meubels of andere voorwerpen. Dit geldt zowel bij ambachtelijke, als voor de industriële productie.
Lees meer

LIGNA 2019 OPNIEUW TJOKVOL INNOVATIE

Ligna zal volgend jaar opnieuw het volledige spectrum van innovaties inzake houtbewerking en aanverwante technologieën tonen. De beurs zal een extensieve weergave zijn van de meest recente afwerkingstrends en -technologieën.
Lees meer

F.A.C. BEZOEKT LUXEMBURG

Eind augustus organiseerde de F.A.C. zijn jaarlijkse architecturale uitstap. Bestemming dit jaar was Luxemburg, met bezoeken aan Guardian Glass, het Belval conversieproject in Esch-sur-Alzette en de Cloche d'Or-werf in Luxemburg-Stad.
Lees meer

TWEEDE ISOLATIEDAG BENADRUKT BELANG ENERGIEZUINIGE WONING

Na een succesvolle eerste editie vorig jaar, organiseerden Bouwunie en de Vlaamse Confederatie Bouw in samenwerking met het Vlaams Energieagentschap op zaterdag 22 september de tweede Vlaamse Isolatiedag.
Lees meer

http://schrijnwerk.pmg.be

Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#


uitschrijven - adverteren - nieuws melden - nieuwsbrief delen

Waarom Prowood 2018 een absolute must is

Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-6, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be