10 oktober 2018

VAKINFORMATIE OVER HOUT, ALUMINIUM EN PVC

COLLEGA'S AANMELDEN ONLINE VERSIE BEKIJKEN

120pxSnel en flexibel boren en beslag zetten op CNC-machine

Het uitvoeren van boringen en het zetten van beslagelementen op panelen verloopt in een modern atelier meer en meer automatisch. Zeker bij grotere interieurbouwbedrijven duiken tegenwoordig machines op die deze operaties snel, zeszijdig en hyperflexibel kunnen uitvoeren. In dit Online Magazine maken we kennis met enkele oplossingen uit het marktaanbod. Daarnaast presenteert Prowood 2018 zich alvast veelbelovend met uitstekende cijfers en een grotere nettostandoppervlakte. Waarom dat precies zo is, wordt u nader toegelicht door de leden van de adviesraad.
Alvast veel leesplezier!

Kenneth Baert
Bladmanager

BOREN EN BESLAG ZETTEN OP DE CNC-MACHINE

Het uitvoeren van boringen en het zetten van beslagelementen op panelen verloopt in een modern atelier meer en meer automatisch. Zeker bij grotere interieurbouwbedrijven duiken tegenwoordig machines op die deze operaties snel, zeszijdig en hyperflexibel kunnen uitvoeren.
Volledig artikel lezen

22 NOVEMBER: UITREIKING SCHRIJNWERK AWARDS 2018

Op donderdagavond 22 november is het weer zo ver. Het vakblad Schrijnwerk zet met de uitreiking van de jaarlijkse Schrijnwerk Awards opnieuw het kruim van de Belgische schrijnwerksector in de bloemetjes.
Lees meer

MAAK KANS OP DE NIEUWE ACCUSLAGSCHROEVENDRAAIER VAN BOSCH PROFESSIONAL!

Maak kans op de nieuwe GDX 18V-200 C accuslag­schroevendraaier voor de vakman van Bosch Professional!De GDX 18V-200 C Professional beschikt over een maximaal draaimoment van 200 Newtonmeter en een zeer korte kop met 147 millimeter.
Lees meer

DIGITALISERING CENTRAAL OP BAU 2019

160pxVan 14 tot 19 januari 2019 vindt de grootste BAU-beurs ooit plaats in München. Dankzij de toevoeging van twee nieuwe hallen telt de beurs nu achttien hallen en stijgt de capaciteit van de Messe München naar 200.
Volledig artikel lezen

KIES EEN CRAFTER OP UW MAAT

Met een maximaal toegelaten massa tot 5,5 ton, een grotere laadruimte tot 18,4 m³ en een ongeziene waaier aan aandrijfmotoren en varianten biedt de nieuwe Crafter klantgerichte functionaliteit en oplossingen voor dagelijkse transportopdrachten in alle bedrijfstakken.
Volledig artikel lezen

HOE DE JUISTE ZWARE BESTELWAGEN KIEZEN?

Gedreven door specifieke individualisering, diversifieerde het marktaanbod van zware bestelwagens snel en wordt de zakelijke klant vandaag met een uitgebreide en complexe lijst van aankoopmogelijkheden geconfronteerd.
Volledig artikel lezen

OP WEG NAAR DE SLIMME FABRIEK

In de vorige edities van “Schrijnwerk" hebben we het gehad over de kenmerken, de principes en de voordelen van een online aansturing van de werkvloer. Hier gaan we in op de verdere digitalisering van het productieproces in de schrijnwerkerij.
Lees meer

BOUWUNIE AB MOET LEIDEN TOT STERKERE WERKING

Tijdens de eerste editie van “Bouwunie zomert Na", een outdoor foodtruck-event om het werkjaar zomers in te zetten, heeft Yves Mollekens de fusie van Bouwunie Antwerpen en Bouwunie Vlaams-Brabant aangekondigd.
Lees meer

ROBLAND SPONSOR VAN DE SCHRIJNWERK AWARDS 2018

Ook Robland is sponsor geworden van de Schrijnwerk Awards 2018, het event dat het vakmanschap van de Belgische schrijnwerksector in de kijker zet. Robland pronkt nu samen met Lecot, Rectavit, Ostermann, Leitz, Kawneer en Vlecad op alle communicatie aangaande de Schrijnwerk Awards 2018.
Lees meer

ROBLAND VIERT 50-JARIGE BESTAAN OP BIJZONDERE MANIER

Robland bestaat 50 jaar. Robert Landuyt startte in 1968 met het maken van combinatiemachines onder de K-serie. Innovatie stond centraal en het gamma werd gaandeweg uitgebreid met paneelzagen, freesmachines, vlak- en vandiktebanken, enz.
Lees meer

RENSON OPENT GLOEDNIEUW CONCEPT HOME

Renson heeft zijn Concept Home officieel geopend. Deze moderne gezinswoning werd gebouwd als testcentrum, waar Renson volop kan experimenteren inzake ventilatie, zonwering en 'outdoor living', en dat in echte omstandigheden.
Lees meer

http://schrijnwerk.pmg.be

Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#


uitschrijven - adverteren - nieuws melden - nieuwsbrief delen

Snel en flexibel boren en beslag zetten op CNC-machine

Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-6, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be