25 oktober 2018

VAKINFORMATIE OVER HOUT, ALUMINIUM EN PVC

COLLEGA'S AANMELDEN ONLINE VERSIE BEKIJKEN

120pxVerwerking Solid Surface vergt ervaring en kunde

De laatste jaren is Solid Surface zeer (snel) populair geworden in de sector van de interieurbouw. Zoveel is ook duidelijk wanneer we terugkijken naar de winnaar van de categorie interieurbouw van onze vorige Schrijnwerk Awards. Wat het zo uniek maakt en hoe u concreet te werk gaat, leest u in dit Online Magazine.
Alvast veel leesplezier!

Kenneth Baert
Bladmanager

NIETS ONMOGELIJK MET GRENZELOOS FLEXIBELE SOLID SURFACE

Uniek aan Solid Surface is dat het thermoformeerbaar is, wat wil zeggen dat u het plaatmateriaal na verhitting tot elke gewenste vorm kunt brengen. Op die manier ontstaan er organische vormen, naadloze overgangen en vloeiende lijnen, die een meerwaarde bieden aan elk project.
Volledig artikel lezen

DE KRANEN VAN KLAAS ZIJN GEHEIM VAN SUCCES

160pxMet de ontwikkeling van krachtige en kwaliteitsvolle machines voor verticaal transport volgens het motto “uit praktische ervaring, voor praktische toepassingen", zit hier het geheim van het succes van KLAAS.
Lees meer

WAT MAG JE VERWACHTEN VAN EEN GOED ONDERHOUDSCONTRACT VOOR JE SOFTWARE ?

Het goed functioneren van je software is in deze gedigitaliseerde en geautomatiseerde wereld een basisvoorwaarde. Bij problemen staat men al gauw voor verlies aan tijd en efficiëntie.
Lees meer

22 NOVEMBER: UITREIKING SCHRIJNWERK AWARDS 2018

Op donderdagavond 22 november is het weer zo ver. Het vakblad Schrijnwerk zet met de uitreiking van de jaarlijkse Schrijnwerk Awards opnieuw het kruim van de Belgische schrijnwerksector in de bloemetjes.
Lees meer

OPENING GROTE SHOWROOM FAKRO

160pxBijna drie jaar nadat Albintra in Broechem zijn nieuwe kantoren in gebruik nam, is ook de toonzaal klaar. Vanaf deze nazomer ontvangt de invoerder-verdeler van bouwspecialiteiten er zijn dealers en andere belangstellenden.
Volledig artikel lezen

MEER DAN 100 DEELNEMERS NEMEN DEEL AAN DE SHOP DESIGN AWARDS!

Professional Media Group organiseert, in samenwerking met 19 vakbladen, de eerste editie van de Belgium Shop Design Awards! Deze wedstrijd zet de winkeliers in de kijker voor hun investering in een nieuwe of vernieuwde winkel en belonen de beste projecten in 9 categorieën. De winnaars worden op 21 februari bekend gemaakt tijdens een feestelijke uitreiking.
Deelnemende bedrijven
Word sponsor

HOE SLIM EN EFFICIENT UW BESTELWAGEN INRICHTEN?

Hoe meer meenemen en de boel toch overzichtelijk houden? Van een hamvraag gesproken. Een grotere bedrijfswagen aanschaffen is niet altijd de oplossing. Niet nodig ook, want met een slimme bestelwageninrichting kom je immers al een heel eind.
Volledig artikel lezen

KEBONY OPENT NIEUWE HOUTFABRIEK IN ANTWERPEN

Met een feestelijke ceremonie heeft de Noorse houtproducent Kebony officieel zijn nieuwe fabriek in Antwerpen geopend. De opening werd bijgewoond door Vlaams minister van Financiën, Begroting, Werk, Ruimtelijke Ordening en Sport Philippe Muyters.
Lees meer

KMO-BAROMETER UNIZO 3E KWARTAAL 2018

Kmo's blijven overwegend optimistisch over hun toekomst. Dat blijkt uit de KMO-Barometer van Unizo voor het derde kwartaal van 2018. Met een globale score van 101,1, zit de KMO-Barometer nog altijd boven de 100-puntengrens.
Lees meer

NIEUWE SPONSOR WIELERPLOEG QUICK-STEP

Deceuninck wordt vanaf 2019 samen met Quick-Step hoofdsponsor van de bekende wielerploeg. Vanaf 2019 zal de ploeg Deceuninck-Quick Step heten. Met de komst van Deceuninck is de odyssee van Team CEO Patrick Lefevere naar een nieuwe sponsor voorbij.
Lees meer

http://schrijnwerk.pmg.be

Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#


uitschrijven - adverteren - nieuws melden - nieuwsbrief delen

Verwerking Solid Surface vergt ervaring en kunde

Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-6, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be