14 november 2018

VAKINFORMATIE OVER HOUT, ALUMINIUM EN PVC

COLLEGA'S AANMELDEN ONLINE VERSIE BEKIJKEN

120pxProwood 2018 sluit af met recordcijfers

Dit jaar telde Prowood zo'n 15.734 bezoekers van topkwaliteit. Het valt niet tegen te spreken, ook deze editie was meer dan geslaagd. Beursorganisator Olivier Claesens wijst er ons op dat Prowood bijzonder in zijn opzet geslaagd is. Hij is echter pas tevreden over een editie wanneer zijn standhouders dat zijn, en dat was dan ook het geval. In dit Online Magazine stellen enkele van deze enthousiaste standhouders vanop de beursvloer hun nieuwigheden aan u voor. Ten slotte willen wij u in een van onze laatste oproepen nogmaals uitnodigen voor de uitreiking van de Schrijnwerk Awards. Wees er zeker bij!
Alvast veel leesplezier!

Kenneth Baert
Bladmanager

DIT WAS PROWOOD 2018

Van 21 t.e.m. 25 oktober zakten vertegenwoordigers van onze Belgische houtverwerkende sector af naar Flanders Expo te Gent voor de zesde editie van de Prowood-beurs.
Volledig artikel lezen

XINNIX OP PROWOOD

160pxVIDEOSharon Biebuyck geeft tekst en uitleg bij de nieuwigheden van Xinnix. Ze demonstreert bovendien de soft open en closed systemen in het rijke gamma.
Video

OSTERMANN OP PROWOOD

160pxVIDEOOstermann stelde op Prowood tal van noviteiten voor: van interieurbekleding tot bureelinrichting.
Video

ARO OP PROWOOD

160pxVIDEOHoutverwerkingsbedrijf ARO kon natuurlijk ook niet ontbreken op Prowood. Hij informeert ons onder andere over de trend naar halfmassief hout.
Video

LEITZ OP PROWOOD

160pxVIDEOLeitz heeft alles in huis om de schrijnwerker te voorzien van oerdegelijk materiaal. Een perfecte afwerking en oplossingen voor de ecologische bouwstijl staan er centraal.
Video

VENS & THIERS OP PROWOOD

160pxVIDEOVens & Thiers exposeerde op Prowood de hoogwaardige producten van Homag Group. Op de stand van Vens & Thiers steelt onder andere het assistentieprogramma IntelliGuide de show.
Video

DECEUNINCK-DEFORCE OP PROWOOD

160pxVIDEODeceuninck-Deforce pakte op Prowood uit met enkele straffe innovaties: onzichtbare deursystemen, aluminium steellook deuren …
Video

22 NOVEMBER: UITREIKING SCHRIJNWERK AWARDS 2018

Op donderdagavond 22 november is het weer zo ver. Het vakblad Schrijnwerk zet met de uitreiking van de jaarlijkse Schrijnwerk Awards opnieuw het kruim van de Belgische schrijnwerksector in de bloemetjes.
Lees meer

http://schrijnwerk.pmg.be

Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#


uitschrijven - adverteren - nieuws melden - nieuwsbrief delen

Prowood 2018 sluit af met recordcijfers

Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-6, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be