27 september 2017

VAKINFORMATIE OVER HOUT, ALUMINIUM EN PVC

Lees de nieuwsbrief online

NIEUWS UIT DE SECTOR
Cras opent 14de Woodshop
Haco Trading opent de deuren
Polyclose 2018 stoomt zich klaar
Hier heeft DHK een nieuw verkooppunt geopend
Meer nieuwsberichten

PRODUCTNIEUWS
De universele demper voor keukenmeubilair
Meer productnieuws

SCHRIJNWERK TV
Ontdek onze video's

VIND UW LEVERANCIER
Overzicht leveranciers

Deuvels en schroefverbindingen

In België heerst sinds jaar en dag, zeker wat de corpusmontage betreft, een cultuur van houten deuvels (drevels) en lamellen. Het deuvelen, lijmen en persen is een gekende en betrouwbare techniek, die voor heel wat keukenbouwers tweede natuur is geworden.
Lees meer

Kliksystemen en magnetisme

Deuvelen is lang niet de enige techniek om corpussen te monteren, en ook niet noodzakelijk de meest aangewezen. Want wat als een corpus gedemonteerd moet kunnen worden? Of als de keuken in kwestie zich op de vierde verdieping bevindt? Dit artikel geeft een overzicht van klik- en magneetsystemen bij de corpusmontage, inclusief hun belangrijkste voor- en nadelen.
Lees meer

Hoe goed bent u met Solid Surface?

Uniek aan Solid Surface is dat het thermoformeerbaar is, wat wil zeggen dat u het plaatmateriaal na verhitting tot elke gewenste vorm kunt brengen. Op die manier ontstaan er organische vormen, naadloze overgangen en vloeiende lijnen, die een potentieel grote meerwaarde bieden aan elk specifiek project.
Lees meer

Slim met afval

Afval. Wat vroeger vaak nog een bijgedachte was, eenvoudig opgelost met een enkele, vrijstaande vuilnisemmer in de hoek van de keuken, is vandaag een belangrijk aandachtspunt geworden.
Lees meer

Comfort Unit

De COMFORT UNIT voor de (gelijkvloerse) onder­dorpel ECO PASS maakt de montage van hef-schuifelementen efficiënter dan ooit. U ontvangt een totaalpak­ket met alle beslagelementen, die zijn gefabriceerd volgens uw specificaties.
Lees meer

Meister in strandbar De Dam

Voor de strandbar De Dam koos de eigenaar voor Meister. Concreet ging het gezin De Visser voor de Lindura houten vloeren binnen in de bar.De strandbar, gelegen op het strand van Vrouwenpolder op het Nederlandse schiereiland Walcheren, werd gebouwd in 2016, waarbij strand, zee en de zeelucht een grote rol speelden.
Lees meer

Bestel uw relatiegeschenk op tijd

Verwen uw zakenpartners, klanten of collega's met exclusieve, handgemaakte pralines gebaseerd op de winnende pralines van de Belgium Chocolate Awards. Elke praline zorgt door zijn creativiteit, originele samenstelling en selectie van topingrediënten voor een unieke smaakbeleving.
Lees meer

http://schrijnwerk.pmg.be

Deze mail werd verzonden naar #KORTEMAIL#


uitschrijven - adverteren - nieuws melden - nieuwsbrief delen
Hier vindt u de nieuwste Cras Woodshop

Deze nieuwsbrief is een uitgave van Professional Media Group,
Torhoutsesteenweg 226, 2-6, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be