05 december 2018

VAKINFORMATIE OVER HOUT, ALUMINIUM EN PVC

COLLEGA'S AANMELDEN ONLINE VERSIE BEKIJKEN

120pxHoe schade aan hout door lage luchtvochtigheid vermijden?
Parket is een populaire vloerbekleding die veel mogelijkheden biedt. Er zijn verschillende manieren om parket te plaatsen, waarbij ondervloeren telkens een belangrijke rol spelen. Met de komende winterperiode is het echter ook belangrijk de luchtvochtigheid in de gaten te houden.
Keuze ondervloeren essentieel
Adviserende rol schrijnwerker inzake luchtvochtigheid
Hemmar garandeert tijdloze pvc-afwerking
Worden uw panelen optimaal verzaagd?

Kenneth Baert
Bladmanager

KEUZE ONDERVLOEREN ESSENTIEEL VOOR KWALITEIT PARKET

Bij de installatie van een parketvloer is de ondergrond de belangrijkste factor. Die bepaalt immers de techniek en de materialen die worden gebruikt. Afhankelijk van de ondergrond zal men een gerichte keuze maken voor een bepaalde ondervloer.
Volledig artikel lezen

ADVISERENDE ROL SCHRIJNWERKER INZAKE RELATIEVE LUCHTVOCHTIGHEID

Tijdens de winterperiode kunnen schrijnwerkers te maken krijgen met nogal wat vragen van klanten met betrekking tot schade aan hun parket.
Volledig artikel lezen

GRASS EN OSTERMANN VERSTEVIGEN SAMENWERKING

Ostermann en Grass zullen hun samenwerking intensifiëren. Nadat Ostermann het assortiment van Grass in 2017 opnam in hun aanbod en een succesvolle start in Frankrijk, zal de groothandel de producten van Grass nu ook in Duitsland aan de man brengen.
Lees meer

KASECO BOUWT EERSTE AUTONOME BIO-ECOLOGISCHE KASWONING IN BELGIË

Begin november werd in het West-Vlaamse Rekkem de eerste kaswoning in België voorgesteld. Het gebouw is opgetrokken uit bio-ecologische materialen en bestaat uit een houtskeletwoning omgeven door een serre.
Lees meer

WAKO RAMEN EN DEUREN, DAT IS VOOR HET LEVEN

160pxHet merk WAKO, de nieuwe naam en visuele identiteit van Wib, garandeert u de beste kwaliteit voor uw ramen en deuren uit aluminium en pvc.
Volledig artikel lezen

HEMMAR GARANDEERT TIJDLOZE PVC-AFWERKING

160pxRecent investeerde Hemmar in twee nieuwe lasmachines van U-R-B-A-N, geleverd door Calvet. De motivatie voor de aanschaf van deze primeur in België was om te komen tot een betere afwerking van de hoeken van zijn nieuwe lijn van pvc-ramen met nulvoeg.
Volledig artikel lezen

WORDEN UW PANELEN WEL OPTIMAAL VERZAAGD?

Haal het maximum uit uw materiaal. Verhoog uw aantal onderdelen die u uit uw panelen kan halen. Bespaar geld bij ieder project door alleen het nodige materiaal te gebruiken.
Lees meer

VAARWEL BUILDING PLASTICS, HALLO BUILDING SHUTTER SYSTEMS

160pxHet Belgische familiebedrijf Building Plastics, met de hoofdzetel in Nokere, laat een nieuwe wind waaien en stelt zichzelf voor met een nieuwe naam en logo. Het bedrijf is sinds jaren een toonaangevende specialist in de productie van profielen voor de verwerking in allerhande toepassingen zoals rolluiken, rolpoorten en screens.
Volledig artikel lezen

MEER DAN 100 DEELNEMERS VOOR DE SHOP DESIGN AWARDS!

Professional Media Group organiseert, in samenwerking met 19 vakbladen, de eerste editie van de Belgium Shop Design Awards! Deze wedstrijd zet de winkeliers in de kijker voor hun investering in een nieuwe of vernieuwde winkel en belonen de beste projecten in 9 categorieën.
Deelnemende bedrijven
Word sponsor

HITACHI POWER TOOLS WORDT HIKOKI

160pxOnder de nieuwe naam HiKOKI bouwt de Japanse fabrikant voort op het innovatieve en succesvolle wat Hitachi Power Tools al jaren kenmerkt. Er wordt gestreefd naar vernieuwende technologieën die niet alleen de power tools verbeteren, maar ook de professionals ondersteunen.
Volledig artikel lezen

http://schrijnwerk.pmg.be

Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#


uitschrijven - adverteren - nieuws melden - nieuwsbrief delen

Hoe schade aan hout door lage luchtvochtigheid vermijden?

Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-6, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be