17 januari 2019


VAKINFORMATIE OVER HOUT, ALUMINIUM EN PVC

COLLEGA'S AANMELDEN ONLINE VERSIE BEKIJKEN

120pxWat je moet weten over de verlijming van houten vloeren

De meest geschikte plaatsingsmethode van een houten vloer hangt niet alleen af van de ondergrond, maar ook van de dikte van het hout. Naast de zwevende en mechanische plaatsing is verlijmen een veelvoorkomende methode.
Concrete tips voor het verlijmen van houten vloeren
Natuurlijke gebogen vormen geven parketvloer extra cachet
Houten vloeren uiterst geschikt als kantoorvloeren
Houtlijm wordt steeds populairder
Kenneth Baert
Bladmanager

CONCRETE TIPS VOOR HET VERLIJMEN VAN HOUTEN VLOEREN

Naast het zwevend plaatsen en het vastnagelen op de balken van het parket is verlijmen een veelvoorkomende methode, vooral bij kunststof vloeren, cementvloeren en spaanderplaten. Maar waar moet u zo rekening mee houden bij de voorbereiding en de plaatsing van het parket?
Volledig artikel lezen

NATUURLIJKE GEBOGEN VORMEN GEVEN PARKETVLOER EXTRA CACHET

Er is al lang vraag naar parketvloeren met natuurlijk gewelfde naden. Dankzij state-of-the-arttechnologie is het nu mogelijk om de gebogen vloerdelen automatisch, en dus tegen meer democratische prijzen, te produceren.
Volledig artikel lezen

HOUTEN VLOEREN UITERST GESCHIKT ALS KANTOORVLOER

Tegenwoordig zien we parketvloeren niet alleen in woningen, maar ook steeds vaker in kantoorgebouwen opduiken. Met het oog op een duurzaam resultaat moet er wel rekening gehouden worden met enkele voorschriften en de eigenschappen van de diverse materialen en uitvoeringen.
Volledig artikel lezen

DESCHACHT BREIDT UIT NAAR HASSELT

Bouwshop Deschacht opent een nieuw filiaal in het hart van de provincie Limburg. De vestiging in Hasselt is de volgende stap in het groeiplan van Deschacht om binnen enkele jaren bouwoplossingen aan professionals in heel Belgiƫ te leveren.
Lees meer

DALING ONDERNEMERSTEVREDENHEID MAAR HOOP VOOR 2019

De Vlaamse kmo's blikken tevreden terug op het afgelopen jaar en tonen zich overwegend optimistisch over 2019. Dat blijkt uit de KMO-barometer van Unizo over het vierde kwartaal van 2018.
Lees meer

THEMA-AVOND GEVELBEKLEDING F.A.C.

Bij de realisatie van facadegevels gaat het gelukkig meestal goed maar er worden ook fouten gemaakt. In de presentaties tijdens de info-avond wordt aan de hand van een aantal concrete schadegevallen ingegaan op de gemaakte fouten, hun achterliggende oorzaak en hoe deze te voorkomen.
Lees meer

FREELANCERS KUNNEN OOK IN BOUWSECTOR

Het gebruik van freelancers is in de meeste sectoren een gangbaar fenomeen. De bouwsector reageert echter nog steeds verkrampt. Bij een samenwerking met een zelfstandige wordt namelijk vaak meteen uitgegaan van schijnzelfstandigheid.
Lees meer

HOUTLIJM WORDT STEEDS POPULAIRDER

Houtlijmfabrikanten gaan een mooie toekomst tegemoet, zo blijkt uit een onderzoek van Frost & Sullivan. In het onderzoek blijkt dat de markt een groei mag verwachten dankzij het stijgende volume van houtlijmtoepassingen in zowel de bouw- als meubelindustrie.
Lees meer

http://schrijnwerk.pmg.be

Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#


uitschrijven - adverteren - nieuws melden - nieuwsbrief delen

Wat je moet weten over de verlijming van houten vloeren

Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-7, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be