30 januari 2019


VAKINFORMATIE OVER HOUT, ALUMINIUM EN PVC

COLLEGA'S AANMELDEN ONLINE VERSIE BEKIJKEN

120px7 tips voor de juiste houtkeuze
De isolatiegraad, esthetische voorkeuren, duurzaamheid, verwerkbaarheid … Het zijn maar enkele van de aandachtspunten wanneer het gaat over het kiezen van de juiste houtsoort voor uw ramen en deuren. Ontdek het hoe en waarom in dit Online Magazine!
7 tips voor de juiste houtkeuze
Veiligheid begint bij mechanisch verstevigde deuren
Ontdek de genomineerden voor de Shop Design Awards
5 tips voor lean bouwen

Kenneth Baert
Bladmanager

7 TIPS VOOR DE JUISTE HOUTKEUZE

De vraag naar de beste houtsoort voor ramen en deuren wordt vaak gesteld, maar is moeilijk te beantwoorden. Het aanbod is namelijk erg groot, en de keuze hangt samen met de persoonlijke smaak en voorkeur van de bouwheer.
Volledig artikel lezen

VEILIGHEID BEGINT BIJ MECHANISCH VERSTEVIGDE DEUREN

De vraag naar mechanisch verstevigde deuren duikt steeds vaker op in lastenboeken. Dat zijn deuren die tegen een stootje kunnen en dus een aardige levensduur bieden.
Volledig artikel lezen

HEMMAR GARANDEERT TIJDLOZE AFWERKING

160pxRecent investeerde Hemmar in twee nieuwe lasmachines van U-R-B-A-N, geleverd door Calvet. De motivatie voor de aanschaf van deze primeur in België was om te komen tot een betere afwerking van de hoeken van zijn nieuwe lijn van pvc-ramen met nulvoeg.
Volledig artikel lezen

VERHUIS GEEFT ALLE RUIMTE OM TE GROEIEN

160pxDe verhuis van een bedrijf gaat vaak gepaard met een uitbreiding. Dat kan in het geval van Vlecad letterlijk genomen worden. Met het nieuwe gebouw is Vlecad uit stekend gewapend om zijn strategie voor de komende jaren ten volle uit te werken.
Volledig artikel lezen

ONTDEK DE WINKELS MET HET BESTE SHOP DESIGN

Op donderdag 21 februari worden de eerste Shop Design Awards uitgereikt in HippoLoggia in Waregem. De Shop Design Awards belonen winkeliers voor hun investering in een nieuwe of vernieuwde winkel.
Lees meer

AUTOMATISERING IN EEN STERK VERANDERENDE MARKT

Ook binnen de schrijnwerkerijen is automatisering steeds belangrijker. Alhoewel in veel sectoren hoogtechnologische machines en automatisering al langer zorgen voor de optimalisatie van de (productie)processen, bleven de schrijnwerkerijen tot voor kort in een traditioneel ambachtelijke omgeving werken.
Lees meer

WAKO RAMEN EN DEUREN, DAT IS VOOR HET LEVEN

160pxHet merk WAKO, de nieuwe naam en visuele identiteit van Wib, garandeert u de beste kwaliteit voor uw ramen en deuren uit aluminium en pvc. Ze worden gemaakt in België en Luxemburg, en kunnen bogen op een aftersalesservice door de fabriek! Met 88 jaar ervaring is WAKO een ware referentie geworden op het gebied van buitenschrijnwerk.
Volledig artikel lezen

5 TIPS VOOR LEAN BOUWEN

Lean bouwen, of bouwen zonder verspilling, wint aan populariteit. Die methode beperkt namelijk de kosten en termijnen van projecten, zonder in te boeten aan kwaliteit.
Lees meer

http://schrijnwerk.pmg.be

Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#


uitschrijven - adverteren - nieuws melden - nieuwsbrief delen

7 cruciale criteria voor de juiste houtkeuze

Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-7, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be