Grass evalueert interzum

Meer volk, meer internationale interesse

Grass heeft zijn bezoek aan interzum geëvalueerd. Het bedrijf zag dat de beurs verschillende records brak, wat de exposanten ten goede kwam. “Onze stand verwelkomde heel wat bezoekers op elke beursdag”, aldus Dirk Braemer, Managing Director van het verkoopskantoor in Duitsland. “Daarbij kregen we uitstekende feedback. De bezoekers – en dan vooral onze handelspartners – waren aangenaam verrast door onze nieuwe producten en door de diversificatie van ons aanbod. De Vionaro iD met zijn grenzeloze keuze aan personalisering bleek een van de hoogtepunten van de stand te zijn.”
Ook Grass profiteerde van de groei van interzum. Andreas Marosch, directeur Marketing bij Grass, zag een groeiende interesse. “Een positief aspect is dat bewegingssystemen erkend en gebruikt worden als een instrument naar differentiatie.”
Die hang naar differentiatie is reeds langer een trend op interzum. Bedrijven en merken zijn dan ook op zoek naar oplossingen om die vraag te beantwoorden. In die context is Vionaro iD een logische ontwikkeling.

Je kan dit artikel volledig lezen na registratie

Reageer

Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Schrijnwerk 

Schrijnwerk maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.