Meister in strandbar De Dam

Lindura weerstaat omstandigheden aan het strand

Voor de strandbar De Dam koos de eigenaar voor Meister. Concreet ging het gezin De Visser voor de Lindura houten vloeren binnen in de bar.
De strandbar, gelegen op het strand van Vrouwenpolder op het Nederlandse schiereiland Walcheren, werd gebouwd in 2016, waarbij strand, zee en de zeelucht een grote rol speelden. De binnen- en buitenruimte lopen naadloos over in elkaar, en natuurlijke materialen voeren de toon. De volledige inrichting werd zelf ontworpen en niets is confectie.
Voor de vloerbedekking koos het gezin eveneens voor een houten vloer – alleen zo was het mogelijk om de natuurlijke sfeer van de strandbar te onderlijnen. Niettemin was er twijfel: de vloer zou dagelijks nogal wat zand over zich heen krijgen, met daarbij de vele bezoekers met kinderwagens en honden. Lindura bleek de geschikte oplossing te zijn: de vloer in kasteelplankformaat (260 x 32 cm) komt goed tot zijn recht in grotere ruimtes en het oppervlak Eiken rustiek koffie crème is een graag geziene vloer in de horeca. De vloerbekleding is ook bestand tegen de omstandigheden waarin de strandbar opereert: zand wordt tussendoor gewoon weggeveegd en regelmatig dweilen is voor de vloer evenmin een probleem. De vloer zal uiteraard het een en ander moeten verduren en dat is er ook aan te zien, maar daar wordt hij alleen maar authentieker door.

Je kan dit artikel volledig lezen na registratie

Reageer

 

Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Schrijnwerk 

Schrijnwerk maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.