Online magazines

12 november 2020 Vakinformatie over hout, aluminium en pvc

Wat zijn de nieuwigheden bij kantenbanden?
Kantafwerking is binnen de interieurbouw al enige tijd een hot topic. Wilt u echter een nagenoeg perfecte verankeringslaag, waarbij het resultaat als één geheel lijkt? Werk dan met een kantenband met een polymere functielaag. U hebt hiervoor de keuze tussen drie technologieën, waar we dieper op ingaan.

Kenneth Baert
Bladmanager

Lees deze ARTIKELS:
Wanneer u geco-extrudeerde kantenbanden en plaatmateriaal hecht, vervangt u de gebruikelijke lijmunit met een laser-, ‘Near Infra Red’ (NIR)- of hot-airsysteem. Vroeger werd ook plasmatechnologie gebruikt, maar dat zou vandaag het geval niet meer zijn.
Leveranciers vergelijken loont de moeite maar een gebrek aan tijd maakt dat ondernemers daar vaak niet aan toe komen. Buzzyes neemt daarom uw kosten onder de loep en garandeert een besparing van min. 500 euro.
Klanten kunnen bij REHAU steeds terecht bij hun zoektocht naar de juiste kantenband voor hun laminaat of paneel. REHAU heeft meer dan 100.000 varianten in meer dan 2.000 kleuren en afmetingen op stock.
Tijdens de Avond van de Economie van de stad Sint-Niklaas werd Tifre uitgeroepen tot Bedrijf van het Jaar. De specialist in totaalrenovaties werd gelauwerd om zijn innovatieve karakter, personeelsbeleid en duurzame bedrijfsvoering
De vooruitzichten voor de bouw zijn onzeker en weinig rooskleurig. Bijna één bouwbedrijf op drie geeft aan minder opdrachten te hebben. Dat blijk uit de meest recente bouwbarometer van Bouwunie.
Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#
 
Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-7, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be
Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Schrijnwerk 

Schrijnwerk maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.