Online magazines

12 mei 2021 Vakinformatie over hout, aluminium en pvc

hebben houten raamprofielen nog een toekomsT? 

Uit een bevraging van 1.256 Dobbit-lezers - actieve bouwers en verbouwers - blijkt duidelijk welke soorten raamprofielen in de lift zitten en welke aan marktaandeel moeten inboeten. Download nu tijdelijk gratis alle resultaten van dit onderzoek!


Kenneth Baert
Bladmanager

Lees deze ARTIKELS:
 
Het doel van deze online enquête was inzicht te verkrijgen bij huidige en toekomstige (ver)bouwers omtrent hun materiaalkeuze voor raamprofielen. De vragen hadden betrekking op (ver)bouwplannen, timing, het huidige en toekomstige marktaandeel van pvc, hout en aluminium, beslissingscriteria ...
Slijpen, zagen, polijsten, schuren … De Multimaster 700 kan het allemaal. Met meer dan 180 toebehoren is de machine een universele probleemoplosser. Kies zelf de accessoireset die precies bij uw eisen past.
De verspreiding van brand kan vertraagd of zelfs tegengehouden worden dankzij brandwerend schrijnwerk, waaronder ook brandwerende ramen en hun bijhorende beglazing.
Glaswerken Vanheertum, expert in glas, innoveert: Frameless Fire Glass (FFG). Dit brandwerend glas kan geplaatst worden zonder profielen, rechtstreeks in de wand. Brandveiligheid én absoluut minimalisme? Het kan!
Riou Glass heeft al altijd zijn steentje bijgedragen aan de technologische evolutie van speciale beglazing. Het bedrijf beantwoordt aan de noden van de klant met een assortiment van multifunctionele en slimme producten met dubbele en driedubbele beglazing.
Om een samengesteld fineer te bekomen, moet het hout verschillende productiestappen ondergaan.  Meestal wordt gewerkt met houtsoorten als linde of populier.
Placabois wil niet enkel vandaag maar ook morgen de beste fineer kunnen leveren aan zijn klanten. Daarom investeerde de fineerspecialist in een nieuwe pers, om zo de passende platen te kunnen leveren voor maatwerk met elk fineer.
De Dobbit SCHRIJNWERK AWARDS zetten ook in 2021 het vakmanschap van de schrijnwerkers in de kijker. Deze prestigieuze awards belonen opnieuw schrijnwerkers en interieurbouwers voor de realisatie van een bijzonder project. Ook (interieur)architecten kunnen deelnemen.
De firma R. LISMONT kent een lange geschiedenis in de Belgische gereedschappenwereld. Vandaag lichten we de firma CAUL uit het Italiaanse Verona uit.
Het moment waarop u energie aankoopt bepaalt hoeveel u kan besparen. Vraag regelmatig een update van uw tarieven tegenover de marktprijs. Zo weet u precies wanneer u best een nieuw contract afsluit.
Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#
 
Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-7, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be
Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Schrijnwerk 

Schrijnwerk maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.