Online magazines

09 juni 2021 Vakinformatie over hout, aluminium en pvc

Waarom (deels) het lakproces automatiseren?
Het lakken van mdf gebeurt in de meeste gevallen handmatig met het spuitpistool. Toch zijn er hier en daar lakkerijen, en zelfs schrijn­werkerijen, die investeren in een automatische lakinstallatie. Dit gaat gepaard met een grote investeringskost, maar daartegenover staan enkele voordelen ...

Kenneth Baert
Bladmanager

Lees deze ARTIKELS:
 
Productie-units willen hun investeringen om te automatiseren, zien renderen. Daarvoor kunnen ze rekenen op Korpus Draw van Vlecad, die kan tekenen met de kenmerken van de productie-unit. Een behoorlijke efficiëntieverhoging voor de productie-unit!
De meeste pluspunten van een automatische lakinstallatie laten zich makkelijk in cijfers uitdrukken, maar in essentie is het grote voordeel ervan het uitsparen van arbeidskracht.
In de kern gekleurde MDF is de keuze bij uitstek voor wie snel en eenvoudig zijn interieurproject naar een hoger niveau wil tillen. Die houtvezelplaten kunnen tot in de kern bewerkt en toegepast worden zonder randafwerking. Wegens groot succes lanceerde UNILIN Panels vier nieuwe varianten.
Glazen bouwelementen brengen altijd iets extra in een ruimte. Het springt vaak in het oog, het brengt meer licht doorheen een gebouw … Bovendien is het vrij installatievriendelijk. Dankzij het glasbeslag.
Kamerhoge schuifdeuren zijn ook in glazen variant interessant voor hedendaagse interieurs. Met een loopprofiel op of onzichtbaar in het plafond ingewerkt (plafondmontage), maakt dat het geheel natuurlijk nog een stuk strakker.
Pandemie of niet, Rogiers wil steeds de klant centraal stellen. Daarom opent de expert in hout- en aluminiumbewerkingsmachines van donderdag 16 tot en met zaterdag 19 juni de deuren in zijn drie verschillende vestigingen.
Maak kennis met het uitgebreide gamma bedrijfsvoertuigen van Nissan en vind de topper die aan uw bedrijfsbehoeften voldoet.
Dowwnload de resultaten van het raamprofielenonderzoek en ontdek welke soorten raamprofielen in de lift zitten en welke aan marktaandeel moeten inboeten.
Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#
 
Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-7, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be
Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Schrijnwerk 

Schrijnwerk maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.