Online magazines

30 juni 2021 Vakinformatie over hout, aluminium en pvc

Online versie bekijken
 
Heeft uw bedrijf investeringen gepland in het atelier? 
Nu de vakbeurzen stilaan opnieuw kunnen plaatsvinden, belooft Prowood 2021 opnieuw een must te worden voor elke houtprofessional. De exposanten kijken er reikhalzend naar uit om de bezoekers opnieuw fysiek te kunnen verwelkomen.
In de aanloop naar de beurs blikken we graag al eens vooruit en peilen we via onderstaande korte vragenlijst naar de investeringsbereidheid binnen de houtsector.

Kenneth Baert
Bladmanager

Lees deze ARTIKELS: 
Het is met niet geringe vreugde dat de organisatie en de adviesraad van de driejaarlijkse technologische vakbeurs voor de houtsector, kan melden dat de beurs in het najaar -zoals initieel gepland- zal kunnen doorgaan.
Vervolledig 6 vragen over de investeringsbereidheid van uw bedrijf het komende jaar. Iedereen maakt kans op een keramische barbecue ter waarde van 359 EUR.
Glas is alomtegenwoordig in de hedendaagse architectuur. Daarom zijn grote glazen gevelpartijen al lang geen unicum meer. Momenteel worden ook steeds meer mogelijkheden onderzocht met constructief glas, waarbij glas wordt toegepast als dragend element.
Uit een bevraging van 1.164 Dobbit-lezers - actieve, particuliere bouwers en verbouwers - blijkt duidelijk dat het potentieel marktaandeel van drievoudige beglazing in de toekomst kan doorbreken.
Slijpen, zagen, polijsten, schuren … De Multimaster 700 kan het allemaal. Met meer dan 180 toebehoren is de machine een universele probleemoplosser. Kies zelf de accessoireset die precies bij uw eisen past.
Met het gevarieerde Nissan gamma bedrijfsvoertuigen zult u altijd het beste voertuig voor uw zakelijke behoeften vinden. Ontdek de huidige promoties en kies nu uw Nissan bedrijfswagen vanaf € 139 per maand, exclusief btw!
Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#
 
Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-7, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be
Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Schrijnwerk 

Schrijnwerk maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.