Online magazines

08 september 2021 Vakinformatie over hout, aluminium en pvc

Online versie bekijken
 
SUMMER ACTIONS CBA

CBA heeft het genoegen om de verlenging van haar SUMMER ACTIONS met een paar dagen aan te kondigen. Er blijven dus meer mogelijkheden om uzelf uit te rusten met geavanceerde CAD-CAM-oplossingen aan zeer voordelige voorwaarden!

 

Het is ook een mooie gelegenheid om u te bedanken voor uw vertrouwen!

Maak uw 3D-presentaties in enkele minuten, zonder speciale voorkennis… Vraag zonder vertraging een gratis video aan voor een virtuele tour door uw project met VORTEK Spaces…

Bekijk hier de productpagina

Vraag hier uw presentatie of offerte aan voor Vortek-Spaces
De onmisbare partner voor de vakman en de meubelindustrie biedt u uitzonderlijke voorwaarden. Of u nu een nieuwe installatie betreft, een bijkomende post of wilt u opties aan uw systeem toevoegen, wij bieden u momenteel kortingen tot wel 35%!






Bekijk hier de productpagina

Vraag hier de SUMMER ACTIONS CABINET VISION aanbieding aan

Maakt u weinig trappen en wilt u een TopStair uitvoering die voldoet aan uw bescheiden wensen? => Wij bieden een TOP STAIR LIGHT versie voor de prijs van 1990 €! Wilt u een stap verder gaan met uw trapfabricage? => Ontvang 25% korting op opties die niet inbegrepen zijn in onze pakketten.



Bekijk hier de productpagina

Vraag hier de SUMMER ACTIONS TOPSTAIR aanbieding aan
Wilt u veel tijd besparen bij het positioneren van onderdelen met een laserprojector op uw machine, lijm- of montagetafel? => Wij bieden u de installatie aan voor maximaal één dag ter plaatse (exclusief reis- en/of verblijfskosten).






Bekijk hier de productpagina

Vraag hier de SUMMER ACTION SL-LASER aanbieding aan
En om de zomer in schoonheid te eindigen… Tijdens de Summer Actions 2021 periode geeft elke aankooptranche van 1000 € u het recht om deel te nemen aan onze loterij om een track doop in een Porsche GT3 te winnen op het mooiste circuit ter wereld in Spa-Francorchamps. * Ook klanten met een CBA onderhoudscontract krijgen de kans om mee te doen. *


Klik hier om deel te nemen

* Volgens de huidige veiligheidsvoorschriften
Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#
 
Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-7, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be
Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Schrijnwerk 

Schrijnwerk maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.