Online magazines

08 september 2021 Vakinformatie over hout, aluminium en pvc

 
prowood 2021 zet parketsector in de kijker
Sinds 2018 heeft de Belgische parketsector geen eigen beurs meer. Op Prowood 2021 zal er voor de allereerste keer echter extra aandacht zijn voor het thema parket. In dit Online Magazine laten we Johan Denoyel, vertegenwoordiger van de parketbranche aan het woord en inspireren wij u met enkele interessante artikels. 

Kenneth Baert
Bladmanager


Lees deze ARTIKELS:
Het is met niet geringe vreugde dat de organisatie en de adviesraad van de driejaarlijkse technologische vakbeurs voor de houtsector, kan melden dat de beurs in het najaar -zoals initieel gepland- zal kunnen doorgaan.
Op Prowood 2021 zal er voor de allereerste keer extra aandacht zijn voor het thema parket. Anthony Denoyel, vertegenwoordiger voor de parketbranche in de adviesraad, lichtte de aanwezige pers in over wat de bezoeker mag verwachten in oktober.
Om schade bij de installatie te voorkomen is het belangrijk om twee zaken in de gaten te houden: de temperatuur en de luchtvochtigheid. Wie daarin grote schommelingen weet te vermijden, is ...
Het spectrum van materialen voor toepassing als vloerbekleding in kantoorgebouwen is enorm. Binnen dit ruime aanbod winnen parketvloeren aan belang vanwege hun tijdloze karakter en warme uitstraling die een huiselijke sfeer op kantoor schept. Met het oog op een duurzaam resultaat moet er ...
Eenvoudige, authentieke vormen en heldere kleuren zijn vaste elementen in veel moderne interieurs. Dat merken we ook aan de populariteit van parketvloeren uit naaldhout. Maar wat is er tegenwoordig zo allemaal op de markt?
De vloer een nieuw uitzicht aanmeten, zorgt bij renovatie voor de wowfactor. Ook een nieuw gelegd parket krijgt met een gepersonaliseerde tint een unieke stempel.
Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#
 
Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-7, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be
Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Schrijnwerk 

Schrijnwerk maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.