Online magazines

29 september 2021 Vakinformatie over hout, aluminium en pvc

Online versie bekijken
 
BUILDUP: KENNISEVENT THEMA AKOESTIEK
Het belang van akoestisch comfort in gebouwen wordt vaak onderschat. Nochtans draagt een degelijke akoestiek in belangrijke mate bij aan het welbehagen van bewoners en gebruikers van gebouwen. BuildUp gaat met enkele boeiende webinars en inspirerende projectvideo's dieper in op de nieuwe normering en toont praktische oplossingen. Mis dit unieke event niet!

Kenneth Baert
Bladmanager

Lees deze ARTIKELS:
Gelukkig zijn er vandaag diverse oplossingen om een vlot magazijnbeheer te garanderen. We beginnen met de oplossingen om uw latten, balken en panelen veilig en efficiënt weg te bergen.
Een efficiënte opslag van goederen heeft tal van voordelen. Maar voor lange, zware goederen is dat niet altijd zo evident. Tenzij u gebruik maakt van de draagarmstellingen van OHRA ...
Tijdens BuildUp geeft dr. ir. Lieven De Geetere (WTCB) tekst en uitleg bij de nieuwe akoestische norm voor de woningbouw. Nieuw in deze norm is dat ...
Automatische taken vereenvoudigen dankzij een slim systeem: dat is de drijfveer achter de geslaagde samenwerking tussen de Belgische onderneming Gaume en het internationale bedrijf SIEGENIA.
Ontdek onze topmerken: Altendorf, Striebig, Hebrock, Vitap, Stenner ... Noblesse uw betrouwbare partner die kwaliteitsoplossingen aanbiedt. Uiteraard zijn advies en service hierbij belangrijke elementen. Wij hebben de juiste machine voor u!
Tijdens BuildUp gaan akoestische experts dieper in op de nieuwe akoestische norm voor woningen en tonen ze praktische oplossingen voor een verhoogd akoestisch comfort. Ontdek het programma en schrijf u in voor gratis deelname aan dit unieke event!
De Flash is een begrip en een vaste waarde bij klanten van Lecot. Promoties en unieke acties over het meest complete gamma aan machines en gereedschappen. Sla je slag in één van onze vestigingen, via onze vertegenwoordigers of koop online.
Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#
 
Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-7, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be
Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Schrijnwerk 

Schrijnwerk maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.