Online magazines

07 oktober 2021 Vakinformatie over hout, aluminium en pvc

Online versie bekijken
 
aandachtspunten bij parket in kantoorgebouwen

Door de enorme waaier aan mogelijkheden kan u voor zowat alle denkbare projecten de geschikte houten of houtachtige vloer kiezen. Niet alle types houten vloeren kunnen echter in elk project worden toegepast. Toch wint de duurzame, slijtvaste parketvloer terecht aan populariteit in kantoorgebouwen.


Kenneth Baert
Bladmanager

Lees deze ARTIKELS:
Het spectrum van materialen voor toepassing als vloerbekleding in kantoorgebouwen is enorm. Binnen dit ruime aanbod winnen parketvloeren aan belang vanwege hun tijdloze karakter en ...
Voor wie op zoek is naar een betaalbare rustieke parketvloer biedt Meister PD 200 parket uitstekende mogelijkheden. het parket wordt volledig gemaakt in Duitsland en is verkrijgbaar in verschillende varianten. Zo bestaan er vijf natuurgeoliede en zeven mat gelakte types.
Visgraatvloeren zijn van oudsher stijlvolle vloeren met een warme en authentieke uitstraling. De PS 500 visgraatparketvloer van Meister biedt deze uitstraling en combineert dat met een extreem hoge kwaliteit.
Schitterende kleuren, perfect geïmiteerde houtdecors en expressieve dessins. Deze eigenschappen kan het hoogwaardige Duradecor-oppervlak voorleggen. De binnendeuren van Hörmann bieden u een ruime keuze aan elegantie en kwaliteit.
Noblesse is fier om te verkondigen dat het familiebedrijf de exclusieve verdeler wordt van de houtbewerkingsmachines van Altendorf.
Wat voor werk u ook doet, de Ford bedrijfsvoertuigen zijn in staat aan al uw eisen te voldoen. Ford is de Belgische koploper als het gaat over de verkoop van bedrijfsvoertuigen. Dankzij hun flexibiliteit zijn ze geschikt voor elke business en elk terrein. Bovendien geniet u nu uitzonderlijk van 0,49% financiële renting op alle Ford bedrijfswagens.
Tijdens BuildUp gaan akoestische experts dieper in op de nieuwe akoestische norm voor woningen en tonen ze praktische oplossingen voor een verhoogd akoestisch comfort. Ontdek het programma en schrijf u in voor gratis deelname aan dit unieke event!
Anthony Denoyel (Floorconcepts), vertegenwoordiger voor de parketbranche in de adviesraad, biedt een korte vooruitblik op wat de bezoeker mag verwachten van de parketsector op Prowood.
Voor ing. Tom Segers van Bureau De Fonseca is een goede geluidsisolatie van de gevel van een woning een basisvereiste voor een gezonde leefomgeving. In dit webinar geeft hij toelichting bij praktische aspecten van ontwerp en het visualiseren van geluidslekken.
Prowood wordt opnieuw de 'place to be' voor de houtbewerkingsnijverheid. Het staat als een paal boven water dat bezoekers, die straks meer dan 15 maand binnen gekluisterd zullen zijn geweest, met veel plezier en enthousiasme zoals voorheen de weg naar de beurs zullen vinden.
Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#
 
Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-7, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be
Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Schrijnwerk 

Schrijnwerk maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.