Online magazines

05 oktober 2022 Betrouwbare en onmisbare vakkennis

Online versie bekijken
Extra veiligheidsprestaties voor nooddeuren

Het belangrijkste doel van nood- en paniekdeuren is duidelijk. Snel kunnen vluchten is één ding, maar de veiligheidsdeuren kunnen ook belangrijke aanvullende eigenschappen bezitten, denk maar aan de inbraak-, brand- en geluidswerende mogelijkheden.

Kenneth Baert
Bladmanager

Lees deze ARTIKELS:

Het belangrijkste doel van nood- en paniekdeuren is duidelijk: tijdens panieksituaties zorgen dat iedereen veilig het gebouw kan verlaten. Snel kunnen vluchten is één ding, maar de veiligheidsdeuren kunnen ook aanvullende eigenschappen bezitten.
Een gedroomde combinatie om efficiënt en snel te werken bij de realisatie van een woning: houtskelet en glaswol met rollen die op maat geproduceerd worden door URSA. Onze redactie ging een kijkje nemen op de werf bij TDK Construct.
In panieksituaties pronkt de veiligheid van mensen nog hoger op de prioriteitenlijst, ongeacht of we ons in een concertzaal of in een integer kantoorgebouw bevinden. Het belang van veiligheidsuitgangen mag niet worden onderschat.
4 op 10 tien bouwbedrijven draaien vandaag break-even. 1 op 10 werkt zelfs met verlies. Dat blijkt uit een rondvraag van Bouwunie naar aanleiding van Open Bedrijvendag. “Dit is ongezien”, zegt ...
De Dag van de Afwerking is een gevestigde waarde in de wereld van de afwerkingsberoepen. Dat betekent echter niet dat er niet aan de vertrouwde formule mag gesleuteld worden. De organisatoren voerden dit jaar verschillende wijzigingen voor om de beurs nog beter te maken voor zowel bezoekers als exposanten.
Bij Lecot staat ú als vakman centraal. Zo kan u altijd rekenen op kwaliteitsvolle producten en feilloze diensten, waar dan ook in België. Maak kennis met de strafste bende!
Ford Pro Service is een cruciaal element van het Ford Pro-ecosysteem en levert een maximale uptime door geconnecteerde voertuiggegevens aan een ongeëvenaard dealernetwerk te koppelen om klanten en hun voertuigen mobiel te houden.
Professional Media Group (PMG) is op zoek naar redactioneel en commercieel talent. Houdt u van uitdagingen en gaat u tot het uiterste om in uw opdracht te slagen? Dan bent u de collega die we zoeken. Kijk snel naar onze vacatures en laat wat van u horen.
Visma Bouwsoft is een gebruiksvriendelijk all-in-one softwarepakket. Contacten, CRM, offertes, prijsberekening, werkbonnen, facturen, betalingen, planning en zoveel meer centraal verwerken op één plaats? Vraag je gratis demo aan en ontdek het!
Betrouwbare en comfortabele werkschoenen zijn één van de beste keuzes die u voor uw collega’s en voor uzelf kunt maken. Voorkom voetklachten, slechte knieën, rugpijn of een stijve nek en ontdek de nieuwe collectie veiligheidsschoenen van Blåkläder.
Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#
 
Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-7, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be
Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Schrijnwerk 

Schrijnwerk maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.