Online magazines

18 oktober 2022 Betrouwbare en onmisbare vakkennis

Online versie bekijken
Solid surface steeds populairder voor keukentoepassingen

Solid surface wordt al vele jaren gebruikt in badkamers, bijvoorbeeld om douchebakken en badkamermeubels te maken. Het is een duurzaam materiaal dat naadloos verwerkt kan worden en door zijn niet-poreuze karakter zeer hygiënisch is. Net daarom worden ook keukenwerkbladen tegenwoordig steeds vaker van solid surface gemaakt. 

Kenneth Baert
Bladmanager

Lees deze ARTIKELS:

Solid surface wordt al vele jaren gebruikt in badkamers, bijvoorbeeld om douchebakken en badkamermeubels te maken. Het is een duurzaam materiaal dat ...
GEALAN produceert hoogwaardige pvc-profielen voor ramen en deuren op een grondstofvriendelijke manier. Al meer dan 25 jaar bewijst GEALAN dat dit niet in tegenspraak is met de rentabiliteit van het bedrijf. Haar prestaties uit het verleden zijn slechts bedoeld als een halte op haar reis: GEALAN zet aan tot verdere actie in alle mogelijke sectoren. Het doel is om nog efficiënter en duurzamer te worden.
Nu woningen steeds kleiner lijken te worden, is het des te belangrijker om opti­maal gebruik te maken van de beschikbare ruimte. In ruimtes waar bewoners vaak toeven, zoals de keuken, is dat ...
Creatief gebruik van licht draagt bij aan de sfeer van een ruimte. En daarvoor heb je niet altijd zichtbare armaturen nodig. Raukantex kantenbanden laten zien dat verlichtingselementen ook heel onopvallend in het meubilair kunnen worden geïntegreerd.
Bij Lecot staat ú als vakman centraal. Zo kan u altijd rekenen op kwaliteitsvolle producten en feilloze diensten, waar dan ook in België. Maak kennis met de strafste bende!
Supersnel uitlijnen of vastzetten kan u moeiteloos met deze superhandige KRUISLIJNLASER van Laserliner. Krijg deze kruislijnlaser nu GRATIS bij een abonnement op een vakblad naar keuze!
Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#
 
Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-7, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be
Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Schrijnwerk 

Schrijnwerk maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.