Online magazines

25 oktober 2022 Betrouwbare en onmisbare vakkennis

Online versie bekijken
TOP PROMOS CBA 2022


TOP PROMO’S aan het einde van het jaar voor uw Top CAD/CAM-oplossingen

Profiteer tijdens deze eindejaarsperiode van een reeks uitzonderlijke voordelen om uw activiteit te stimuleren, tijd te besparen, beter te produceren, beter te verkopen en uw kosten te verlagen!

De technische softwareoplossingen van CBA voor de schrijnwerkers maken de productie van meubels, trappen en andere soorten onderdelen op CNC mogelijk.

Ongeacht het niveau van uw activiteit en uw budget, biedt CBA oplossingen van hoog niveau die aangepast zijn aan elk van uw specifieke behoeften op het gebied van ontwerp, kostprijsberekening, presentatie, optimalisatie en productie.

Produceer slimmer met onze oplossingen! Bespaar tijd, produceer meer, beter en verlaag uw productiekosten, communiceer duidelijker, verkoop meer projecten en creëer wat u wilt, hoe u wilt!

TOP PROMO’S

Krijg tot 20/12/2022 kortingen tot 30% op uw CAD/CAM-oplossingen, huur-/aankoopoplossingen, uitzonderlijke betalingsvoorwaarden en unieke aanbiedingen op onze ondersteunende diensten!

Raadpleeg dan snel onze TOP PROMO'S en vraag een afspraak of gratis demonstratie aan.

CABINET VISION
CABINET VISION is een geïntegreerde CAD/CAM-oplossing voor het ontwerpen en produceren van allerlei soorten kasten en toebehoren, zeer schaalbaar en winstgevend voor zowel de ambachtsman als de industrie: u koopt alleen de functionaliteiten die u nodig hebt en evolueert mee met de ontwikkeling van uw activiteit. Een enkele modulaire software maakt het mogelijk om in een paar klikken van ontwerp naar productie te gaan, ongeacht de te besturen machines en in het bijzonder in nesting-modus, waarin CABINET VISION al tientallen jaren toonaangevend is.
ALPHACAM
De basis van het succes van duizenden bedrijven van elke omvang over de hele wereld, ALPHACAM bespaart tijd bij het programmeren van uw CNC-machines. Van eenvoudige 2D-bewerking tot complexe 5-assige onderdelen, ALPHACAM biedt zo'n flexibiliteit en reeks oplossingen dat er altijd een is voor uw productiebehoeften, zowel voor unieke stukken als voor massaproductie. ALPHACAM analyseert nauwgezet de evolutie van de houtindustrie en verbetert voortdurend haar ontwikkelingen om u constant het maximale rendement op uw CAM-investering te garanderen.
TopStair
Deze oplossing voor het ontwerp en de productie van trappen is perfect afgestemd op de Belgische markt, zowel wat betreft de verdeling van de opties als de prijzen. Vakman of industrieel, ongeacht het aantal trappen dat u wilt produceren, TOPSTAIR past zich aan uw behoeften aan. Het basisaanbod bestaat uit de software, een plotter en toebehoren, training en ondersteuning. Een enkel jaar gebruik is genoeg om het af te schrijven!
VORTEK Spaces
Voor een beperkte periode kunnen nieuwe CABINET VISION-gebruikers een eenjarig abonnement toevoegen voor de VORTEK Spaces app met 50% korting! Met VORTEK Spaces kunnen CABINET VISION-gebruikers in slechts enkele minuten gerenderde afbeeldingen en video's van hun project verkrijgen!
SL Laser
SL-LASER projectoren zorgen voor een snelle en efficiënte positioneringshulp voor de productie van trappen, timmerwerk, prefab betonelementen... Verhoog uw productie tot 70% met dezelfde structuur! De combinatie van de geavanceerde Laser Pilot software met de programmeerbare afstandsbediening optimaliseert het gebruik aanzienlijk.
DIENSTEN
CBA biedt kwaliteit en persoonlijke ondersteuning en dienst na verkoop voor elk product en elke gebruiker! Wij begeleiden u en voorzien u van alle nodige ondersteuning op het gebied van advies, installatie, training en assistentie. Onze service- en onderhoudscontracten garanderen de meest recente technologische innovaties voor al onze oplossingen.
BEGELEIDING
U heeft een krachtige tool nodig, maar u heeft geen tijd om er gebruik van te maken en u bent bang dat u niet genoeg tijd kunt besteden aan het leren ervan... CBA biedt u een bijkomende dienst aan om, na uw opleiding, concreet samen met u een project op te starten, in uw atelier... Bekijk de aanbieding:
ADVIES
Twijfel je over de ideale oplossing of mogelijkheden voor jouw voortgang? Laten we dit samen analyseren, met concrete testen in uw vestigingen en volgens uw situatie. Bij een bestelling geven wij u korting op onze adviesdiensten.
Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#
 
Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-7, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be
Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Schrijnwerk 

Schrijnwerk maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.