Online magazines

09 november 2022 Betrouwbare en onmisbare vakkennis

Online versie bekijken
Hoe ziet een stijlvolle en slimme dressinginrichting eruit?

Huizen worden steeds duurder en kleiner, maar die trend brengt ook wat problemen met zich mee. Vrijstaande kasten lijken daarvoor echt te hebben afgedaan, niet enkel zijn ze bombastisch en plaatsrovend, ook zijn de indelingen van kasten meestal beperkt tot lades, planken en hangers. Een slimme en efficiënte dressing kan daarentegen dus heel wat plaats besparen.

Kenneth Baert
Bladmanager

Lees deze ARTIKELS:

Een slimme en efficiënte dressing kan heel wat plaats besparen door de gerichtheid van de oplossing en door de overige ruimte rommelvrij te houden.
Onder het merk MEISTER brengt MeisterWerke niet alleen innovatieve harde vloerbedekkingen op de markt, ook panelen maken deel uit van het omvangrijke assortiment – en ook die zijn 100% Made in Germany.
Voor het verlijmen van parket zijn er verschillende oplossingen voorhanden. De meest geschikte lijm hangt in de eerste plaats af van het type parket, de ondergrond en de werkomstandigheden. Bij massief parket komt er dan ook nog eens de houtsoort ...
Faay produceert milieuvriendelijke circulaire en biobased scheidingswanden voor gezonde en toekomstgerichte gebouwen. Met de prefab demontabele FAAY binnenwand blijft een gebouw aanpasbaar naar veranderde omgeving en omstandigheden.
Wat maakt jouw bedrijf uniek? Hoe trek je nieuwe krachten aan? Is jouw prijssetting wel correct? Hoe verruim je je markt? Succes@Bouw geeft je concrete tips om succesvol te zijn als bouwondernemer. Mis deze afspraak niet op 17 november te Sint-Niklaas.
Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#
 
Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-7, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be
Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Schrijnwerk 

Schrijnwerk maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.