Online magazines

29 mei 2020 Vakinformatie over hout, aluminium en pvc

verstrenging S-peil met jaar uitgesteld

Uit bevraging blijkt dat door de strengere normen bouwen duurder zal worden. Op vraag van Vlaams minister van Omgeving Zuhal Demir heeft de Vlaamse regering besloten om de invoering van de strengere eisen met een jaar uit te stellen. 

Kenneth Baert

Bladmanager

Lees deze ARTIKELS: 

Heeft uw bedrijf het afgelopen jaar een bijzonder project gerealiseerd? Of zijn uw leerlingen erin geslaagd hun grenzen te verleggen? Schrijf u dan zeker in voor een van de zes categorieën van onze wedstrijd, de DOBBIT Schrijn­werk Awards!
Als lezer van uw online magazine ontvangt u tot 5% korting. Dit is geldig op alle occasie machines en deze overstock machines.
De Vlaamse regering heeft beslist om de geplande verstrenging van het S-peil uit te stellen. Vanaf januari 2021 zou dat verlaagd worden naar 28.
De coronacrisis heeft geen zware impact op het banenverlies in de bouw. Uit een enquête blijkt dat 66% hun huidig personeelsbestand zal behouden en 8% zelfs extra zal aanwerven.
Aluminium heeft veel troeven: het is licht, flexibel en veelzijdig. Maar bovenal is het eindeloos recycleerbaar en blijft het in wezen onveranderd.
Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#
 
Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-7, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be
Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Schrijnwerk 

Schrijnwerk maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.