Nieuwe CEO Derbigum

Grégoire Morel moet bedrijf helpen groei-objectieven te halen

De beheerraad van de Belgische familiale groep Derbigum, gespecialiseerd in dakbedekkingen, heeft beslist om Grégoire Morel aan te stellen als nieuwe CEO. De beheerraad wenst de activiteiten van de groep opnieuw te centraliseren rond de basisactiviteiten en zijn marktaandeel te ontwikkelen via de kwaliteit van zijn teams, zijn producten, zijn gereedschap en zijn knowhow.
Grégoire Morel heeft een lange internationale ervaring in de bouw-, de dak- en de isolatiesector. Hij heeft diverse managementfuncties bekleed in verschillende Europese en Aziatische landen. Francis Blake, voorzitter van de Raad van Bestuur, stelt het volgende: “De investeringen in de nieuwe fabriek van Derbigum en de reorganisatie van de activiteiten van de groep op internationaal niveau werden succesvol uitgevoerd. Dankzij zijn goede kennis van de daksector en de landen waarnaar wij twee derde van onze productie exporteren, zal Grégoire Morel nog beter de toekomst van onze groep kunnen uitbouwen en de groei-objectieven behalen die wij ons gesteld hebben.”
“Ik ben verheugd het beheer over te nemen van Derbigum. De bewezen duurzaamheid van Francis Blake & Grégoire Morel Derbigum's waterdichtingsoplossingen en doorbraken in recycling van materialen geven het bedrijf een unieke positie om de uitdagingen van de circulaire economie het hoofd te bieden”, onderlijnt Grégoire Morel.

Je kan dit artikel volledig lezen na registratie

Reageer

 

Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Schrijnwerk 

Schrijnwerk maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.