INTERZUM 2017 GOOIT HOGE OGEN

Meer ruimte, meer exposanten, meer bezoekers

In de aanloop naar interzum 2017 bleek al dat het een topeditie zou worden, met meer beursruimte en meer exposanten. De vakbeurs mocht van 16 tot en met 19 mei dan ook heel wat meer bezoekers ontvangen: in vergelijking met vorig jaar groeide dat totale bezoekersaantal met maar liefst 19%. Alles samen zorgde dit voor een recordeditie.

GROTER EN GROTER

Zo'n 69.000 bezoekers uit 152 landen zakten af naar Keulen. Zo'n 74% van de bezoekers kwam uit het buitenland. Zij werden ontvangen door zo'n 1.732 exposanten uit 60 landen.
“Het was de beste interzum ooit", aldus een gelukkige Katharina Hamma, COO bij Kölnmesse. “We boden de sector een uniek event met de editie van dit jaar. Met dergelijke cijfers hebben we een nieuw niveau bereikt." Het valt op hoe internationaler interzum is geworden. Bijna drie op vier bezoekers kwamen van buiten Duitsland. 
Die groei in bezoekers ving de organisatie op door meer beursruimte te voorzien: interzum was nu 187.400 m² groot, ofwel 15% groter dan in 2015.

Je kan dit artikel volledig lezen na registratie

Reageer

Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Schrijnwerk 

Schrijnwerk maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.