- 04 mei 2023
- | Bron: Chocolaterie
Creëer, verras en inspireer
Chocolade raakt zoveel meer dan alleen de smaakpapillen en is een inspiratiebron voor vele gepassioneerde foodprofessionals. Ook bevindt chocolade zich in een constant innoverende foodindustrie en krijgt het nieuwe trends op zijn bord. Denk maar aan de consumentenbehoeften om bewuster en gezonder te consumeren, maar alsnog steeds verrast en verwend te willen worden. Een uitdagende formule waar Sligro-ISPC voor leeft en chocolatiers, bakkers en patissiers bij wil ondersteunen. We zijn dan ook met veel trots partner van de Belgium Chocolate Awards 2023.
Gratis dit artikel lezen?
Registreer en word gratis online abonnee
Ben je al abonnee?
Meld je aan en krijg toegang tot de website
Door te registreren ontvangt u de newsletter. De newsletter kan u te allen tijde en zonder verdere formaliteiten opzeggen. Wij garanderen u dat uw e-mailadres en andere persoonlijke gegevens nooit aan derden worden doorgegeven en enkel gebruikt worden voor het versturen van de newsletter.
Door u in te schrijven, gaat u akkoord met De privacyvoorwaarden.