B-CLOSE viert 5 succesvolle jaren

Heftruckverdeler gaat vol voor dienstverlening

B-CLOSE vierde in mei zijn 5-jarig bestaan. Het bedrijf mag tevreden zijn over zijn cijfers: het kon profiteren van de sterke groei in de heftruckbranche door in te spelen op de trends in de markt. Zo werd de centrale waarde van het bedrijf dienstverlening. “Het is de bedoeling om onze klanten volledig te ontzorgen”, zegt Eric Maertens, CEO van B-CLOSE. “Andere grote spelers zijn afhankelijk van de fabrikant en onderhouden enkel toestellen van het eigen merk. B-CLOSE heeft met zijn multibrandgamma en service op alle merken een unieke positie in de markt.”
De heftrucksector profiteert van de huidige economische hoogconjunctuur. Bedrijven hebben meer cash, waardoor ze sneller dan vroeger een heftruck aankopen. 2017 was net als 2016 een recordjaar en ook voor 2018 zijn de verwachtingen hooggespannen. “Ook bij B-CLOSE merken we deze tendens. De verkoop groeit elk jaar, maar ook het aantal servicecontracten groeit”, zegt Maertens.
Na het uitkopen van het management 5 jaar geleden kwam het bedrijf voor 100% in Belgische handen terecht. B-CLOSE is verder opgeschoven naar een serviceorganisatie. “Een goede servicetechnicus, met ervaring en een hoge mate van specialisatie, wordt steeds meer een knelpuntberoep. Zij zijn voor bedrijven die hun eigen onderhoud doen heel moeilijk te vervangen”, zegt Eric Maertens. “B-CLOSE kan als onafhankelijke speler met een netwerk van meer dan 115 servicetechnici dat tekort opvangen. We kunnen overal in België de voordelen van een lokale service aanbieden.”

Je kan dit artikel volledig lezen na registratie

Reageer

Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Schrijnwerk 

Schrijnwerk maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.