B-Close kent groei in verkoop heftrucks en zijladers

Vooral in de houtsector


Heftruckverdeler B-Close ziet een opmerkelijke groei in de verkoop van heftrucks en zijladers die gespecialiseerd zijn voor de houtindustrie. Met de combinatie van Hyster heftrucks en Bulmor zijladers beschikt B-Close over een productgamma dat alle noden in de sector aankan. Ook het service-aanbod van B-Close is volledig afgestemd op de wensen van houtverwerkende bedrijven. “We zijn erg trots op onze samenwerkingen met sommige van de grootste houtverwerkende bedrijven in ons land”, vertelt Kurt Boudt van B-Close. “We streven er naar om de ideale partner te zijn voor de houtsector.”
B-Close is in België de exclusieve verdeler van Hyster, Bulmor, Utilev, Charlatte en Carer. Met dat gamma kan het oplossingen aanbieden voor alle logistieke noden in de houtindustrie. De multidirectionele zijladers van Bulmor met een laadcapaciteit van 2 tot 12 ton zijn gespecialiseerd in het intern transporteren van lang en zwaar transport, typisch voor de houtsector. Hyster heeft dan weer modellen die perfect zijn voor het volledige houtbewerkingsproces, van het behandelen van ruw hout tot het transporteren van de afgewerkte houtproducten. B-Close voegt zelf nog eens zijn unieke serviceaanbod aan toe, die het als het centrale apparaat in zijn organisatie plaatste, waardoor het houtverwerkende bedrijven volledig kan ontzorgen. “Andere grote spelers zijn rechtstreeks afhankelijk van de fabrikant en onderhouden enkel toestellen van het eigen merk. B-Close heeft met zijn gamma en service op alle merken een unieke positie in de markt”, besluit Boudt.

Je kan dit artikel volledig lezen na registratie

Reageer

Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Schrijnwerk 

Schrijnwerk maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.