Kijk gratis en onbeperkt

Registreer

Tiende Belgian Roof Day

Meer dan 150 standhouders zullen op vrijdag 29 november opnieuw een overzicht geven van de nieuwste materialen, machines en andere producten voor de sector van dak- en dichtingswerkers tijdens de tiende Belgian Roof Day. Vorig jaar kwamen niet minder dan 3.800 professionals de beurs bezoeken en ook deze lustrumeditie kondigt zich weer bijzonder veelbelovend aan.
Net zoals tijdens de vorige edities, zijn er ook dit jaar weer heel wat gratis eet- en drankgelegenheden voorzien, strategisch verspreid over de ganse beursvloer zodat er in de nabijheid van élke stand wel iets lekkers te eten of te drinken valt. Maar naast de culinaire belevenissen krijgt de bezoeker in de drie beurshallen natuurlijk ook weer een compleet beeld van alles wat er leeft in de markt van de hellende en platte daken.
In één van de tenten naast de beurshallen geven een twintigtal jongeren en toekomstige dakwerkers traditiegetrouw het beste van zichzelf tijdens het Belgisch Kampioenschap van beste Jonge dakdekker. Ze strijden tegen elkaar in de categorieën ‘plat dak’, ‘hellend dak’ en ‘metalen dak’. De prijsuitreiking van de wedstrijd is in de avond voorzien, in de grote feesttent waar ook het afsluitend concert zal plaatsvinden. Daar kunnen sponsors, standhouders en genodigden nog verder napraten, netwerken en genieten van een daverende show.
De beurs is en blijft volledig gratis toegankelijk voor alle professionals en voorschrijvers uit de dakensector. Wie aanwezig wil zijn, kan zich best nog snel vooraf aanmelden via de website. Wie niet vooraf inschrijft, loopt het risico om de dag zelf in de wachtrij te staan.
De beurs gaat door op vrijdag 29 november 2019 en is geopend van 9 uur tot 19 uur. Er is een open bar van 10 uur tot 19 uur. De foodstands zijn geopend van 10 uur tot 15 uur en van 16 uur tot 18 uur. De prijsuitreiking van het Belgisch Kampioenschap van beste Jonge Dakdekker start om 19 uur. Het slotconcert begint om 20 uur.

Je kan dit artikel volledig lezen na registratie

Reageer

Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Schrijnwerk 

Schrijnwerk maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.