Koki Holdings onthult kernelementen van nieuwe merk ‘HiKOKI’

Krachtig, duurzaam en mobiel elektrisch gereedschap op maat van de klant

Koki Holdings Co., Ltd., de Japanse fabrikant van elektrisch gereedschap en medische apparatuur, maakt de kernelementen van zijn nieuwe merk ‘HiKOKI’ bekend. Het merk zal vooral focussen op de behoeften van professionele klanten op het gebied van elektrisch en pneumatisch gereedschap. "De eindgebruikers van vandaag willen in de eerste plaats de klus kunnen klaren zoals ze willen en waar ze willen. Om krachtig, duurzaam, precies en mobiel gereedschap te kunnen aanbieden, hebben we besloten om meer dan ooit te luisteren naar de mening van de klant”, stelt Yasushi Fukui, managing director van Koki Holdings Europe GmbH. Om professionele gebruikers een superieure ervaring te blijven bieden zal het bedrijf de huidige en toekomstige behoeften van klanten op het gebied van productontwikkeling in kaart proberen brengen. Het bedrijf kiest daarom voor een hoogwaardige en eenvormige 'monozukuri' ('vakmanschap') met het oog op de verdere verbetering van processen en gebruikerservaringen.
Een van HiKOKI's speerpunten is de snoerloze accu innovatie Multi Volt. De Multi Volt 36V-batterij (BSL36A18) is compact, met bijna hetzelfde formaat en gewicht als de Koki Holdings 18V lithium-ionaccu’s (BSL 1860), maar gebruikmakend van een krachtige cel om 1 kW-klasse vermogen te leveren. Bovendien is hij compatibel met de huidige 18V-machines. Hij is voorzien van een handige indicator die de resterende batterijduur weergeeft en kan worden opgeladen met de compatibele laders.

Je kan dit artikel volledig lezen na registratie

Reageer

Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Schrijnwerk 

Schrijnwerk maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.