Intirio Awards 2017

5 Topproducten bekroond

Naar jaarlijkse gewoonte werden op maandag 30 januari de Intirio Awards uitgereikt. Een jury van experten selecteerde 15 innoverende producten in vijf categoriën en bekroonde vijf onder hen met een bijzondere onderscheiding.
In de categorie voor de projectmarkt (project hero) ging de trofee naar Masureel voor het kunstzinnige behang 'Running With Light'. Hollandfelt en Martine Clair Leuchten zijn de runners-up.
Het meest innovatieve product (material revelation) was Essenza Premium, een collectie linnengoed waarin een garen met metaaleffect verwerkt zit. Arte en Uashmama stonden mee op het podium.
In de categorie Smart Design ging de award vervolgens naar Interstil met de 'Wave' design gordijnrail. 52Weeks en Vatos Wallcovering deelden de tweede plek.
De prijs 'Spirited by the City', hét centrale thema van Intirio dit jaar, was voor de sierlijsten van Orac. Elitis en De Munk Carpets kregen een eervolle vermelding.
In de categorie kleur (colour blush) tot slot was 52weeks met hun kaarsencollectie Ester & Erik de verdiende winnaar, net voor van Caster en Orac.

Je kan dit artikel volledig lezen na registratie

Reageer

Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Schrijnwerk 

Schrijnwerk maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.