Soudal BENOveert mee

Ondertekent BENOvatie-pact

Soudal stapt mee in de 'ik BENOveer'-campagne. Het is één van de 14 bedrijven die samen met de Vlaamse Overheid het BENOvatie-pact ondertekenden en hun schouders onder deze campagne zetten. Tijdens de eerste dag van Batibouw wordt ook de infosite www.mijnBENOvatie.be gelanceerd tijdens een persconferentie van Vlaams minister van Energie Bart Tommelein.
Tegen 2050 moet elke bestaande woning in Vlaanderen even energiezuinig zijn als een energetisch performante nieuwbouwwoning van vandaag. Daarvoor moeten we beter renoveren dan voordien of 'BENOveren'.
Als expert in luchtdichtheid beschikt Soudal over een uitgebreid aanbod aan producten die een gepaste oplossing bieden om een goede en duurzame luchtdichtheid van de bouwschil te bekomen. Luchtdichtheid is nog steeds een van de meest kostenefficiënte manieren om het E-peil te laten zakken.
Naast Soudal doen ook Axa Bank, Deceuninck, Eternit, Gyproc, Isover, Niko, Recticel, Renson, Saint-Gobain Building Glass, Velux, Viessmann, VMZinc en Wienerberger mee met het pact.

Je kan dit artikel volledig lezen na registratie

Reageer

Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Schrijnwerk 

Schrijnwerk maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.