NMC en Selit gaan partnerschap aan

NMC neemt SELIT grotendeels over

NMC International nv en de SELIT groep hebben een strategisch partnerschap opgericht. Concreet neemt NMC hiervoor de meerderheid van de SELIT groep (SELIT Dämmtechnik GmbH & SELIT-TEC Dämmsysteme GmbH) over. Marco en Rouven Seitner, de voormalige eigenaars van SELIT, worden aandeelhouders bij NMC.
Door de fusie ontstaat er een ondernemingsgroep met een omzet van meer dan 270 miljoen euro en meer dan 1.600 medewerkers.
De fusie zorgt er daarnaast ook voor dat beide partijen hun groeistrategie kunnen bundelen en versnellen. Beide bedrijfsmodellen zijn immers mooi complementair. Zowel NMC als SELIT zullen verder zelfstandig op de markt en onder eigen naam werken. De eigen merknamen blijven eveneens behouden. “NMC en SELIT, als ook de families Noël en Seitner, kennen en stellen elkaar al jaren op prijs. De fusie van onze bedrijven is een buitengewone kans, om van elkaar te leren en de groei van de NMC groep verder te bespoedigen. De samenwerking met Marco en Rouven Seitner stelt ons in de mogelijkheid om samen aan onze eindklanten een zo breed mogelijk assortiment met de beste producten ter verbetering van het wooncomfort te bieden”, zo vertelt Hubert Bosten, CEO van NMC International, over de fusie.

Je kan dit artikel volledig lezen na registratie

Reageer

Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Schrijnwerk 

Schrijnwerk maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.