DETA MACHINES 2.0

Maak kennis met het vernieuwde Deta Machines op de opendeurdagen

2017 was en is voor DETA Machines BVBA ontegensprekelijk een jaar vol veranderingen… Bovendien blijft DETA Machines investeren. We kunnen de evolutie van het bedrijf dan ook best omschrijven als DETA MACHINES 2.0. 
Zo breidde DETA Machines uit met een nieuwe opslaghal van 1.000 m² met alle moderne technologieën en een state-of-art rolbrug. Die investeringen verhogen niet alleen de opslagcapaciteit maar ook de efficiëntie. Er kwam een aparte productieruimte voor de afdeling stofafzuiging en een grotere toonzaal met een permanente display van alle machines in het gamma. 
Daarnaast zorgt een nieuwe CRM-software voor een vlottere administratieve werking en een betere klantenopvolging. De service-afdeling profiteert van een geoptimaliseerd voorraadbeheer van onderdelen en wisselstukken en de technische dienst heeft een betere inplanning en opvolging.
Reorganisaties bij SCM Group hebben ook voor DETA Machines gevolgen. Als gevolg van een doorgedreven rebranding verdwijnt de significante rode kleur van de merken SCM en MiniMax (die sinds jaar en dag door DETA Machines in België worden verdeeld).  Vanaf nu worden deze machines verdeeld via twee parallelle verkoopkanalen:  enerzijds is er de businessunit “SCM” (met bijhorende  blauwe logo’s) en de businessunit “Casadei-Busellato” (met oranje logo’s).  Vanaf 1 oktober 2017 verkrijgt DETA Machines de invoerrechten en exclusieve verdeling voor België voor het volledige machinegamma Casadei-Busellato.  Voortaan zijn de machines dus niet langer rood of blauw, maar… oranje.  Different name, different colour, same service...   DETA Machines treedt op als invoerder voor de Casadei-Busellato machines voor België en zal deze verdelen enerzijds rechtstreeks naar de eindklanten en anderzijds via verdelers geografisch verspreid over heel België. DETA Machines kijkt met vertrouwen naar de toekomst en nodigt u uit op haar jaarlijkse opendeurdagen, op donderdag 30 november, vrijdag 1 en zaterdag 2 december 2017.

Je kan dit artikel volledig lezen na registratie

Reageer

Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Schrijnwerk 

Schrijnwerk maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.