Renson inspirerend EU-bedrijf

Erkenning Londen Stock Exchange Group

Renson Screens is uitgeroepen tot een van de 1.000 meest inspirerende EU-ondernemingen door de London Stock Exchange Group. Daarmee werden de snelst groeiende en meest dynamische kmo’s in het VK en Europa gevierd. Renson Screens was een van de 30 Belgische bedrijven die uit de 23 miljoen Europese bedrijven geselecteerd werden. Bedrijven moesten hiervoor minstens continue groeicijfers van de laatste drie jaar kunnen voorleggen, terwijl ze zich ook inzake visie en aanpak moesten onderscheiden.
De erkenning betekent heel wat voor CEO Paul Renson: “Het bewijst dat we met onze focus op innovatie en internationale groei op het juiste spoor zitten. Met meer dan 10% van onze medewerkers op onderzoek en ontwikkeling zijn we zeer toekomstgericht bezig om mensen de best mogelijke binnen- en buitenbeleving te bezorgen op het vlak van ventilatie, zonwering, outdoor living en gevelbekleding. Deze erkenning zie ik als een beloning voor het harde werk van elk van onze 900 medewerkers in de afgelopen jaren.”
Xavier Rolet (Chief Executive, London Stock Exchange Group): “Als Europa een duurzame economische toekomst wil, moet het absoluut de motor van z’n economische groei en de enige bron van potentiële jobcreatie blijven steunen. En dat zijn die 23 miljoen kmo’s.”

Je kan dit artikel volledig lezen na registratie

Reageer

Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Schrijnwerk 

Schrijnwerk maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.