Zestiende Cras Woodshop

Houthandel Vanderheyden uit Bierghes wordt Cras Woodshop nr. 16

Cras Woodgroup neemt Houthandel Vanderheyden uit Bierghes (Waals-Brabant) over. Met deze nieuwe overname komt het netwerk van Cras op 16 Woodshops. “Dankzij een nieuwe overname in Bierghes versterken we ons netwerk van Woodshops met een strategisch goed gelegen houthandel in de zuidelijke rand van Brussel", zo laat de fiere CEO Frédéric Cras weten.
Houthandel Vanderheyden was tot op heden in familiale handen, met 12 medewerkers en een omzet van zo’n 5 miljoen euro. Het brengt een breed assortiment aan houtproducten naar een klantengroep van houtspecialisten. “Qua activiteit past het dus perfect in onze Woodshops-strategie”, aldus nog Frédéric Cras.
Met de nieuwe overname gaat het hard voor Cras Woodshops. In 2017 was er al de opening van de 14e Woodshop in Herenthout en de ontwikkeling van nummer 15 in Antwerpen. En ook in Oostende wordt fors geïnvesteerd, waar op de industriezone ‘Plassendaele III’ een nieuwe Woodshop gebouwd wordt.

Je kan dit artikel volledig lezen na registratie

Reageer

Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Schrijnwerk 

Schrijnwerk maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.