Partnerschap tussen Homag en Kuka

Nieuwe geautomatiseerde oplossingen voor klanten bieden

Homag en Kuka slaan de handen in elkaar. Via een strategisch partnerschap zullen beide partijen intensief samenwerken voor globale ontwikkelingsprojecten. Twee van die projecten zijn intussen van kracht in Duitsland en China. Doel van het partnerschap is om de krachten te bundelen om zo slimme robotoplossingen te ontwikkelen en om die op de houtbewerkingsmarkt te brengen. Samen kunnen beiden nieuwe slimme oplossingen op de markt brengen om zo de wereldwijde trend naar automatisering te ondersteunen. “Met onze klanten in het achterhoofd zijn we altijd op zoek naar partners om onze range aan oplossingen uit te breiden, waarbij we enkel op zoek gaan naar de beste in de markt. Een van hen is ongetwijfeld Kuka, voor hun oplossingen in robotics en slimme automatisering”, aldus Pekka Paasivaara, CEO van Homag.
Namens Kuka is CEO Stefan Lampa trots op de samenwerking. “Het partnerschap is een mijlpaal in het bestaan van Kuka om producten en services aan te bieden.

Je kan dit artikel volledig lezen na registratie

Reageer

Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Schrijnwerk 

Schrijnwerk maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.