THERMOGRAFIE OP BEGLAZING MAAKT HET ONZICHTBARE ZICHTBAAR

thermografie
Effecten onderzoeken met computersimulaties:de afstandshouder van de beglazing heefteen duidelijk effect op de oppervlaktetemperaturen

KWALITEITSCONTROLE OP GEPLAATST GLAS

Sinds 2014 is er een nieuwe premie voor wie investeert in hoogrendementsglas of drievoudige beglazing. Terecht, want de isolatiekwaliteit van dit soort ramen is 2 tot 3 maal beter dan die van gewoon dubbelglas. Dat heeft een grote impact op de energieprestatie van het gebouw. De keuze voor een kwaliteitsvolle beglazing is dus van groot belang: het gebruik van meerdere glaspanelen, edelgas in de spouw en een metalen coating tegen één of meerdere glasbladen kan de warmteweerstand sterk verbeteren. Die aspecten zijn met het blote oog vrijwel onzichtbaar, wat een controle van de werkelijke kwaliteit van geplaatste beglazing nagenoeg onmogelijk maakt. Misschien is een snel en eenvoudig nazicht wel mogelijk met thermografie?

Je kan dit artikel volledig lezen na registratie

Reageer

Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Schrijnwerk 

Schrijnwerk maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.