126 PAGINA'S VOL INSPIRERENDE SCHRIJNWERKPROJECTEN

90 bekroonde schrijnwerkprojecten

bvs

Ontdek in dit boek de mooiste en beste schrijnwerk- en interieurprojecten van België gebundeld in een speciale publicatie. Raak gefascineerd door de indrukwekkende realisaties binnen de categorieën Totaalinterieur, Interieurelementen, Keukens, Aluminium Gevels en Schrijnwerk, Houtbouw, Schrijn- en Timmerwerk en Schrijnwerker van de Toekomst.

Blader door het magazine

BESTEL DEZE SPECIALE UITGAVE voor 20 euro (incl. btw)

Schrijnwerk heeft in 2023 opnieuw een schitterend jaar vol prachtige schrijnwerk- en interieurprojecten mogen ervaren. Talrijke schrijnwerk- en interieurbedrijven in België hebben in 2023 huizen, appartementen, horecazaken, winkels... onder handen genomen om met hun talent en vakmanschap uit te pakken.

Wie anders dan Schrijnwerk, dat jaarlijks meer dan 15.000 schrijnwerkers, interieur-, keuken-, trappenbouwers... bereikt, om uit die vele realisaties de mooiste projecten te selecteren. 

Met behulp van een neutrale jury van zes ervaren deskundigen zijn alle inzendingen zorgvuldig beoordeeld op belangrijke criteria zoals creativiteit, kwaliteit, materiaalgebruik en afwerking.

De beste projecten werden gebundeld in deze uitgave. Ontdek hier de genomineerden en laureaten binnen de categorieën: Totaalinterieur, Interieurelementen, Keukens, Aluminium Gevels en Schrijnwerk, Houtbouw, Schrijn- en Timmerwerk en Schrijnwerker van de Toekomst.

Kijk, lees en wees geïnspireerd voor uw komende projecten!

18,87 (excl. BTW)
  • 1 magazine bij u thuis geleverd
  • Gratis het digitale magazine in de mailbox

 

Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Schrijnwerk 

Schrijnwerk maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.