CONTEXT BEPAALT ONTWERP VAN OPENBARE RUIMTE

Omgeving hanteert 'slow urbanism' bij ontwerp van publieke ruimte

OMGEVING is een onafhankelijk ontwerpbureau op het vlak van ruimtelijke planning en ontwikkeling, architectuur en de inrichting van de publieke ruimte. Het bureau is opgericht in 1973. Sindsdien is de organisatie uitgegroeid tot een team van meer dan vijftig stedenbouwkundigen, landschapsarchitecten, ruimtelijk planners, architecten, geografen en mobiliteitsdeskundigen. Een kennismaking.


EXPERTISE DANKZIJ NETWERKORGANISATIE

Luc Wallays: “We hebben drie werkvelden landscape-architecture-urbanism
die wij ook naar het buitenland uitdragen. OMGEVING profileert zich graag als een netwerkorganisatie die op maat van de opdracht expertise bij elkaar brengt en zorgt voor een creatief, slim en uitvoerbaar plan. We werken graag aan totaalconcepten, die de volle breedte en expertise van het bureau benutten, zoals dat bijvoorbeeld in Zoersel het geval is. Daar hebben we sterk gebruikgemaakt van onze drie werkvelden en ons netwerk.“

Je kan dit artikel volledig lezen na registratie

Reageer

Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Schrijnwerk 

Schrijnwerk maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.