Ostermann nu al compatibel
met nieuwe collectie Egger

Bij Ostermann zijn voor de keuken-, meubel- en interieurbouwer de passende kanten bij de nieuwe Egger Decoratieve Collectie 2020-22 direct uit voorraad verkrijgbaarOstermann kan vandaag al de passende kanten leveren voor het de nieuwe collectie van Egger. Door de goede samenwerking tussen beide partijen werd Ostermann vroegtijdig geïnformeerd over de nieuwe Decoratieve Collectie van Egger, waardoor het de nodige tijd kreeg om de juiste kant te koppelen bij de plaat.
De collectie bestaat uit zo'n 30% nieuwe decoren, goed voor 229 Euro-decoren, 24 PerfectSense-decoren en 69 werkbladdecoren. Naast de uni-kleuren zijn er ook tal van hout- en materiaalreproducties. Blikvanger vanuit het perspectief van Ostermann zijn de matte PerfectSense oppervlakken. Daarbij bevinden zich naast de uni-kleuren ook vier marmer- en steenreproducties.

Je kan dit artikel volledig lezen na registratie

Reageer

Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Schrijnwerk 

Schrijnwerk maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.