Online magazines

27 februari 2024 Betrouwbare en onmisbare vakkennis

tweedehandsmachines: betrouwbaar en betaalbaar?
Tweedehandsmachines aankopen kan in veel gevallen een prima oplossing zijn, bijvoorbeeld voor een taak die u niet zo vaak uitvoert of voor een nieuwe activiteit die u eerst eens wil ‘uittesten’. Toch moet u bij een tweedehandsaankoop opletten dat u geen kat in een zak koopt.

Kenneth Baert
Bladmanager

WAKO is DE oplossing voor uw ramen en deuren, maar ook voor uw glasgevels, scheidingswanden, veranda’s en binnendeuren.

 

 

 

 

 

Tweedehandsmachines aankopen kan in veel gevallen een prima oplossing zijn, bijvoorbeeld voor een taak die u niet zo vaak uitvoert of voor een nieuwe activiteit die u eerst eens wil ‘uittesten’.

 

De nieuwe Daily biedt meer: meer connectiviteit, duurzaamheid, comfort, digitale functies, veiligheid en premium packs. Nu uitzonderlijke condities: 3 jaar standaard waarborg en C1 rijbewijs, voordelige optie packs en intrestvoet vanaf 0%!
Op dinsdag 19 maart a.s. organiseert Tradefairs een 1-daagse chartervlucht vanuit Brussel naar deze internationale beurzen voor Ramen, Deuren, Gevels, Houtbewerking en Meubelproductie. Klik hier om deel te nemen aan deze speciale bezoekersreis.

Lees nu Keukenbouwer! Onmisbare vakinformatie over keukenruimtes, materialen, toestellen, onderdelen en meer!

 

 

 

Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#
 
Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-7, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be
Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Schrijnwerk 

Schrijnwerk maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.