Online magazines

07 december 2022 Betrouwbare en onmisbare vakkennis

Schrijf u nu in voor de uitreiking van de Schrijnwerk awards 2022!
Het vakblad Schrijnwerk zet met de uitreiking van de Schrijnwerk Awards opnieuw het kruim van de Belgische schrijnwerk- en interieurbouwsector in de kijker. Wenst u aanwezig te zijn op dit onvergetelijk sectorevent, met gelegenheid om te netwerken?
Aarzel dan niet, en schrijf u nu in!

Kenneth Baert
Bladmanager

Lees deze ARTIKELS:
De genomineerden voor de 17de editie van de Schrijnwerk Awards 2022, de prijs voor de beste schrijnwerker eninterieurbouwer, zijn bekend. De winnaars van de awards worden op donderdag 15 december bekend gemaakt.
De in 1955 opgestarte wasserij Mireille is vandaag uitgegroeid tot een bedrijf met een uitgebreid dienstenaanbod voor de B2B-markt. Hier ambiëren ze de beste leverancier in België te zijn op vlak van de aankoop en onderhoud van werkkledij en vloerhygiëne.
Ten opzichte van eind vorig jaar stijgen de meeste prijzen van bouwmaterialen nog steeds. Vooral de prijzen van bouwmaterialen waarvan de productie aanzienlijk wat energie vraagt, zijn gestegen...
Harinck, bekend van hun veelzijdig aanbod aan Frager-deuren, pronkt met een nieuw product: de Frager Facade. Hiermee profileren ze zich naast Belgische marktleider, ook als grondlegger van gevelbekleding met magnetude-systeem.
De toekomst is elektrisch, ook voor bedrijven. Daarom lanceert Nissan de nieuwe, 100% elektrische Nissan Townstar. Functioneel, veelzijdig, ruim en innovatief. Deze compacte bestelwagen is een duurzame bedrijfswagen voor élke kmo en micro-onderneming.
Textieldienstverlener Mewa maakt zijn logistiek stap voor stap milieuvriendelijker. Zijn duurzame distributiebeheer omvat de volledige toeleveringsketen – van routeplanning en voertuigmix tot herbruikbare verpakkingen.
Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#
 
Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-7, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be
Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Schrijnwerk 

Schrijnwerk maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.