Online magazines

13 oktober 2021 Vakinformatie over hout, aluminium en pvc

 
wat zijn de voordelen van manipulatietoestellen?
Het manueel tillen en manipuleren van grote platen is niet alleen een permanente bron van tijdverspilling, het zorgt ook voor heel wat rugklachten. Investeren in manipulatietoestellen - en dus in ergonomie - betaalt zich op termijn dus dubbel en dik terug.

Kenneth Baert
Bladmanager

Lees deze ARTIKELS:
De investering in een manipulatietoestel betaalt zich sowieso dubbel en dik terug. Mechanisch tillen levert namelijk heel wat tijdswinst op, vermindert de rugklachten bij u of uw personeel (en leidt dus tot minder ziekteverlof) en vermindert ...
Fleetwood komt met heel wat enthousiasme en oplossingen naar de vakbeurs Prowood. Met veel aandacht voor ergonomie en gebruiksvriendelijkheid zal het bedrijf verschillende oplossingen voorstellen om efficiënter en comfortabeler te werken in het atelier.
Nooit meer een trap én een werkbank meenemen naar een klus. Met de X-Pro® heb je namelijk beide in één. Deze unieke trap is innovatief, robuust en bovendien eenvoudig te verplaatsen en op te bergen. De X-Pro® is het ideale werkmaatje voor iedere professional. Hij is robuust, functioneel en heeft een uniek design.
Prowood komt eraan en in het geval van Rogiers wordt daar alvast reikhalzend naar uitgekeken. De expert in houtbewerkingsmachines belooft namelijk behoorlijk uit te pakken met een extensief aanbod op de beurs. "We willen tonen dat we er voor iedereen zijn."
Merlier Slijperij op PROWOOD. Als invoerder voor het topmerk FREUD, gespecialiseerd in snijgereedschappen, zal de focus vanzelfsprekend hierop liggen. Verder zal ook Merlier Machines werken op kwaliteitsmachines zoals BI-MATIC en Casolin.
Ontdek onze topmerken: Altendorf, Striebig, Hebrock, Vitap, Stenner, enz. Noblesse uw betrouwbare partner die kwaliteitsoplossingen aanbiedt. Uiteraard zijn advies en service hierbij belangrijke elementen. Wij hebben de juiste machine voor u!
Kawneer organiseert een webinar over oppervlaktebehandeling voor aluminium gevels. In samenwerking met Eurolace, Alumet en Jonkman Coating wil men tijdens de webinar op zoek gaan naar antwoorden op enkele moeilijke vragen.
Prowood wordt opnieuw de 'place to be' voor de houtbewerkingsnijverheid. Het staat als een paal boven water dat bezoekers, die straks meer dan 15 maand binnen gekluisterd zullen zijn geweest, met veel plezier en enthousiasme zoals voorheen de weg naar de beurs zullen vinden.
Idelco helpt op alle vlakken zodat jij en je bedrijf zonder zorgen uit de voegen kunnen treden. Voor elke vraag biedt Idelco een oplossing met modulaire of op maat gemaakte units waarbij aandacht wordt besteed aan het kleinste detail.
Tijdens BuildUp gaan akoestische experts dieper in op de nieuwe akoestische norm voor woningen en tonen ze praktische oplossingen voor een verhoogd akoestisch comfort. Ontdek het programma en schrijf u in voor gratis deelname aan dit unieke event!
Tijdens BuildUp geeft dr. ir. Lieven De Geetere (WTCB) tekst en uitleg bij de nieuwe akoestische norm voor de woningbouw. Nieuw in deze norm is dat ...
Geef uw mening over de toekomst van binnendeuren in 6 vragen en maak kans op een Coyote met 4-jaar abonnement ter waarde van 699 EUR. Deze 6 vragen nemen slechts 2 minuten van uw tijd in!
Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#
 
Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-7, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be
Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Schrijnwerk 

Schrijnwerk maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.