Online magazines

17 februari 2021 Vakinformatie over hout, aluminium en pvc

waarom kiezen voor optoppen?
Voor het optoppen van gebouwen kan uit heel wat verschillende opties worden gekozen. In het verleden werd veelal gewerkt met traditionele bouwmethodes of een betonskelet, maar dat zorgde voor echt zware constructies. Tegenwoordig kiest men daarom voor lichtere constructies.

Kenneth Baert
Bladmanager

Lees deze ARTIKELS:
 
Er zijn verschillende redenen om te kiezen voor optoppen. Bouwgrond wordt steeds schaarser, maar er is dikwijls nood om bestaande woningen of bedrijfsgebouwen uit te breiden. Door op te toppen en in de hoogte te werken, kan alle beschikbare ruimte ten volle benut worden.
Op donderdag 11 februari 2021 was in het Online Magazine van Schrijnwerk het bericht ‘Leitz verdeelt opdeelzagen SCM’ te lezen. Dit schrijven betreft een redactionele vergissing. De verdeling van de opdeelzagen van SCM verloopt via een exclusiviteitscontract met Rogiers-Vanpoucke NV uit Waregem.
De reden waarom de Hapax houtschroef zo populair is bij professionals, hoef je niet ver te zoeken. Dankzij een lagere inschroefkoppel gecombineerd met een hoge indraaisnelheid betekent werken met de Hapax houtschroeven pure tijdswinst!
Ondanks de beperkte inname van oppervlakte zijn vaste kantenschuurmachines een must voor wie snel en kwalitatief een zekere hoeveelheid wil verwerken. Bovendien zorgen handige toevoegingen voor meer mogelijkheden.
Vooral in crisistijden is het een must dat iedereen binnen uw bedrijf zijn vakkennis blijft uitbreiden om op onzekere dagen toch met creatieve oplossingen te kunnen komen. Deel daarom maximaal dit GRATIS ONLINE MAGAZINE met uw collega's en wapen u met extra kennis om deze crisis te lijf te gaan.
De bouwsector blijft een aantrekkelijke sector voor startende bedrijven. In 2020 startten in Vlaanderen 10.356 nieuwe bouwondernemingen. Dat zijn er 895 meer dan in 2019, een stijging met 9,5% en een verdubbeling ten opzichte van 2017.
Wil ook jij genieten van uitzonderlijke saloncondities op bedrijfsvoertuigen én op de hoogte blijven van de laatste acties? Klik dan snel verder en ontdek hoe ook jij kan profiteren van extra saloncondities op jouw volgende bestel- of bedrijfswagen!
Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#
 
Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-7, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be
Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Schrijnwerk 

Schrijnwerk maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.