Online magazines

24 juni 2020 Vakinformatie over hout, aluminium en pvc

WANNEER VOOR VASTE OF MOBIELE KANTENLIJMER OPTEREN?

Een groot voordeel van draagbare kantenlijmers is dat ze overal ingezet kunnen worden: zowel in de productie als op locatie. Wie een zekere hoeveelheid kanten moet verwerken, is echter meer gebaat met een vaste machine.

Kenneth Baert

Bladmanager

Lees deze ARTIKELS:

Heeft uw bedrijf het afgelopen jaar een bijzonder project gerealiseerd? Of zijn uw leerlingen erin geslaagd hun grenzen te verleggen? Schrijf u dan zeker in voor een van de zes categorieën van onze wedstrijd, de Dobbit Schrijn­werk Awards!
Met deze kantenband bieden zich steeds weer nieuwe mogelijkheden voor vormgeving aan. U vindt er meer dan 100.000 verschillende kantenbandvarianten passend bij meer dan 150 merken van decoratief plaatmateriaal.
De kantelijmers zijn over de jaren alleen toegankelijker geworden, het gamma is ook verruimd. Naast vaste machines zijn er nu bijvoorbeeld ook handheld toestellen.
De Iveco-wagens zijn ontworpen om u te helpen uw bedrijf duurzaam en winstgevend te runnen. Inspelend op wat u nodig hebt om uw bedrijf toekomstbestendig te maken en zo uw zakelijk perspectief radicaal te veranderen, komt Iveco voortdurend opnieuw met ingrijpend vernieuwde modellen.
Jaimy by Belfius is een platform die bouwers en verbouwers helpt om bekwame vakmannen te vinden. Uw bedrijf kan die extra klanten aannemen die u interessant lijken. Hoe?
Laad uw bedrijf op voor een zonnige toekomst! Op zoek naar een nieuwe aanwinst voor uw fleet? Profiteer van het beste van twee werelden dankzij deze hybride bedrijfswagen.
De begroting is ontspoord. Pre-corona bedroeg het begrotingstekort reeds 10 miljard euro. Toekomstige regeringen zullen dus fors moeten belasten en besparen. Vul deze korte survey in en druk zo je stempel op het beleid van de toekomstige regering.
Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#
 
Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-7, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be
Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Schrijnwerk 

Schrijnwerk maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.