Online magazines

01 juli 2020 Vakinformatie over hout, aluminium en pvc

huisliften in opmars dankzij plaatsingsgemak en innovaties

Vroeger was het eerder uitzondering dan regel, maar in een tijdperk waar comfort, mobiliteit en luxe aan belang winnen, zien we de stijlvolle huisliften steeds vaker opduiken. Het scala aan voordelen geeft een verklaring voor de stijgende populariteit.
Kenneth Baert
Bladmanager


Lees deze ARTIKELS: 

Een traplift wordt weleens verkeerdelijk als synoniem van de huislift geïnterpreteerd, maar niet elke huislift is een traplift. Een andere huislift is de plateaulift, ingedeeld in de verticale en diagonale plateaulift én de hydrolift.
Vroeger was het gebruikelijk dat grote verbouwingswerken voorafgingen aan het plaatsen van een huislift. Tegenwoordig komen er zelfs amper verbouwingswerken aan te pas en ook het geluidsniveau is vrijwel verwaarloosbaar.
Jaimy by Belfius is een platform die bouwers en verbouwers helpt om bekwame vakmannen te vinden. Uw bedrijf kan die extra klanten aannemen die u interessant lijken. Hoe? Lees verder, of schrijf u meteen in.
Heeft uw bedrijf het afgelopen jaar een bijzonder interieur gerealiseerd? Heeft u een complexe vliesgevel gebouwd? Heeft u zonet een prachtig dakgebinte opgeleverd? Of zijn uw leerlingen erin geslaagd hun grenzen te verleggen? Schrijf u dan zeker in voor een van de zeven categorieën van onze wedstrijd, de Schrijn­werk Awards!
BeA Autotec heeft als eerste een automatische schroevendraaier ontwikkeld. Concreet kan de tool de bevestiging van vloer-, plafond- en gevelbekleding met schroeven van 35 tot 60 mm lang automatiseren. De oplossing is geschikt voor de integratie in productiesystemen.
Met de RAUKANTEX-kantenband bieden zich steeds weer nieuwe mogelijkheden voor vormgeving aan. Naast de meer dan 100.000 verschillende kantenbandvarianten passend bij meer dan 150 merken van decoratief plaatmateriaal, vindt u nu ook de nieuwe kanten die passen bij de huidige collecties van de plaatfabrikanten Egger, Finsa , Kaindl en Kronospan in onze online shop.
Volgens 56% van de bedrijven zullen relatiegeschenken dit jaar belangrijker worden. Daarom pakt het magazine RendEvenement nu uit met een Business Gift Sample Box vol concrete ideeën en inspiratie voor uw relatiegeschenken.
Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#
 
Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-7, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be
Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Schrijnwerk 

Schrijnwerk maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.