Online magazines

10 juli 2020 Vakinformatie over hout, aluminium en pvc

Hoe restaureert men loodglas?
Hoe merkt u zelf al dat het glasraam gerestaureerd/gerenoveerd moet worden? Kijk daarvoor bijvoorbeeld naar de soldeerpunten. Ziet u tussen het lood en het soldeerpunt barstjes? Maar hoe ziet zo'n renovatie er precies uit en wat is uw rol daarin?
Kenneth Baert
Bladmanager

Lees deze ARTIKELS:
Meestal zal het glasraam waarmee u als schrijnwerker in contact komt, niet geklasseerd zijn Is het glasraam geklasseerd, dan bent u als schrijnwerker in onderaanneming verplicht een glazenier met de nodige ervaring voor te stellen.
Ofwel maakt men hier als schrijnwerker zelf werk van, ofwel schakelt men een glazenier in (wat verplicht is, indien geklasseerd). Hoe dan ook, het stappenplan ziet er als volgt uit ...
Professionele CAD/CAM software heeft – niet ten onrechte – de reputatie ingewikkeld en omslachtig te zijn. Toch zijn er toepassingen die niet alleen eenvoudig te gebruiken zijn, maar ook een uiterst efficiënte koppeling tussen ontwerp en productie mogelijk maken.
De blik van Optimat Group is duidelijk gericht naar de toekomst. Geruggensteund door een nieuw logo stelt de 'new and improved' onderneming zich voor als partner die de workflow van zijn klanten optimaliseert.
Het kiezen van het juiste navigatiesysteem is niet eenvoudig. Vaak zien we de bomen door het bos niet meer en zoeken we heil in de online catalogi van webshops, of in de zoekbalk van de App- of Google Play Store. Maar al te vaak zijn we hierbij het slachtoffer van mainstreamness terwijl de wereld binnen handbereik ligt.
Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#
 
Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-7, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be
Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Schrijnwerk 

Schrijnwerk maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.