Online magazines

02 september 2020 Vakinformatie over hout, aluminium en pvc

stockeren kost geld, Slecht stockeren nog meer
Vruchteloos zoeken naar die ene balk, die u nochtans zéker op stock hebt liggen. Telkens weer dezelfde gereedschappen aankopen omdat ze geregeld verdwijnen. Het zijn misschien herkenbare situaties. Een vlot stockbeheer kan dat verhelpen.

Kenneth Baert
Bladmanager

Lees deze ARTIKELS:
Heeft uw bedrijf het afgelopen jaar een bijzonder project gerealiseerd? Of zijn uw leerlingen erin geslaagd hun grenzen te verleggen? Schrijf u dan zeker in voor een van de zes categorieën van onze wedstrijd, de Dobbit Schrijn­werk Awards!
Vandaag zijn er diverse oplossingen om een vlot magazijnbeheer te garanderen.
Waar 3D-laserscanners jaren geleden vooral een veelbelovende technologie was, is die vandaag breed toegepast in concrete applicaties. Met laserscanners ben je namelijk in staat om een ruimte in een mum van tijd helemaal digitaal op te nemen.
Volgens een nieuw Ministerieel Besluit zouden bouwbedrijven zelf verantwoordelijk zijn voor het vergaren en tijdelijk bijhouden van diverse informatie om de contact tracing van buitenlandse werknemers en onderaannemers mogelijk te maken.
We gaan op zoek naar de brandstof van de toekomst. Vervolledig deze vragen en WIN een Coyote!
Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#
 
Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-7, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be
Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Schrijnwerk 

Schrijnwerk maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.